Τρίτη 4 Μάη 1999
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 39
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ - Α' ΕΘΝΙΚΗ
Ανοιχτοί λογαριασμοί για ΑΕΚ, ΠΑΟ

Στη μάχη της δεύτερης θέσης που οδηγεί στο Τσάμπιονς Λιγκ εστιάζεται πλέον το ενδιαφέρον στο πρωτάθλημα της Α' Εθνικής.

Οσον αφορά την υπόθεση τίτλος αυτή μάλλον ξεκαθάρισε μετά τα αποτελέσματα της 28ης αγωνιστικής. Ο Ολυμπιακός πέρασε αλώβητος και από την Καβάλα και σε συνδυασμό με την ήττα της ΑΕΚ στο Χαριλάου αύξησε τη διαφορά στους 10 πόντους...

Ας δούμε όμως αναλυτικά τα ματς:

Ο Ολυμπιακός χωρίς να κοπιάσει ιδιαίτερα πέρασε εύκολα από την Καβάλα και είναι εκτός σοβαρού απροόπτου για τρίτη συνεχόμενη χρονιά πρωταθλητής Ελλάδας.

Σε ένα επεισοδιακό ματς, εντός και εκτός γηπέδου, ο Αρης με σκόρερ τον Απόστολο Λιολίδη πήρε σπουδαία νίκη απέναντι στην ΑΕΚ.

Ο Παναθηναϊκός με την εύνοια της διαιτησίας κέρδισε στις καθυστερήσεις του αγώνα την Ξάνθη με ανύπαρκτο πέναλτι, που μετέτρεψε σε γκολ ο Καραγκούνης. Ετσι οι "πράσινοι" μείωσαν στον πόντο τη διαφορά τους από την Ενωση και η συνέχεια για την κατάκτηση της δεύτερης προνομιούχου θέσης αναμένεται συγκλονιστική.

Σε συνεχή ανοδική πορεία ο ΠΑΟΚ συνέτριψε στην Ελευσίνα την ομώνυμη ομάδα. Τέρματα και βαθμούς μοιράστηκαν στη Ριζούπολη Απόλλωνας και Ιωνικός. Στο μηδέν κόλλησαν ΟΦΗ και Προοδευτική, ενώ ο Πανηλειακός δε "χαρίστηκε" στον Πανιώνιο που έχασε δύο πέναλτι! Εστω και δύσκολα ο Ηρακλής ξεπέρασε το εμπόδιο του καταδικασμένου Εθνικού, ενώ χτες η Βέροια σημείωσε νίκη γοήτρου σε βάρος του Εθνικού Αστέρα.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ