Παρασκευή 7 Μάη 1999
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 32
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
"Καυτές" βραδιές του Μάη

Τρία μεγάλα ονόματα της μαύρης μουσικής θα φιλοξενηθούν σήμερα, αύριο και την Κυριακή, στην "Ιερά Οδό". Σήμερα, στη σκηνή ανεβαίνει ο "μάγος" του σαξόφωνου Φάρουα Σάντερς,που θα "συζητήσει" μελωδικά με τους δικούς μας "Μοντ Πλαγκάλ".Η αυριανή βραδιά ανήκει στη "διάδοχο της Ελα Φιτζέραλντ",Ντι ντι Μπριτζγουότερ και στο Κοντραφούρης Τρίο.Το τριήμερο θα ολοκληρωθεί με τον πρωτοποριακό Κόρτνεϊ Πάιν και το ελληνικό συγκρότημα "Χιούμαν Τατς".Τα εισιτήρια κοστίζουν 7.500 δρχ. και διατίθενται στην "Ιερά Οδό" και σε κεντρικά δισκοπωλεία. Εναρξη: 9.30μμ.

  • Καυτές βραδιές στο "Χαφ Νοτ" (Τριβωνιανού 17, Μετς), όπου από τη Δευτέρα (11μμ) εμφανίζεται ο Κάρλος Τζόνσον (κιθάρα, τραγούδι) και η μπλουζ μπάντα του Μάθιου Σκόλερ (φυσαρμόνικα, τραγούδι). Ηλεκτρικές αναμνήσεις και μπλουζ από μια εκλεκτή μουσική συντροφιά.
  • Η μοναδική στο είδος Εθνική Ορχήστρα Τζαζ της Γαλλίας,περιοδεύοντας στη χώρα μας, αύριο (8.30μμ) και την Κυριακή (11.30πμ) εμφανίζεται στο Μέγαρο Μουσικής.
  • Συναυλία για δύο κιθάρες πραγματοποιούν οι Σμαρώ Γρηγοριάδου και Μηνάς Μπόγρης,σήμερα (8.30μμ), στον "Παρνασσό" (πλ. Καρύτση), με έργα Μουσόργκσκι, Αλπμπένιθ, Ροντρίγκο. Στο πιάνο η Αρτεμις Μπόγρη.
  • Μια ενδιαφέρουσα προσέγγιση σε γνωστά τραγούδια του Μ. Θεοδωράκη επιχειρούν οι Σωτηρία Λεονάρδου και Κώστας Θωμαϊδης,που μέχρι και αύριο (10.30μμ) εμφανίζονται στη σκηνή "Α Καπέλα" (Γ. Θεοτόκη 8, Πειραιάς). Μαζί τους και τέσσερα μέλη της Λαϊκής Ορχήστρας "Μίκης Θεοδωράκης".
  • Αύριο ολοκληρώνεται το τετραήμερο εμφανίσεων των Διονύση Τσακνή και Λαυρέντη Μαχαιρίτσα στη Θεσσαλονίκη ("Μύλος").
  • Στη "Σφεντόνα" εμφανίζονται οι "Μόνι και Μόνι Κονιέντε", που συμπληρώνουν πέντε χρόνια παρουσίας.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ