Τετάρτη 12 Μάη 1999
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 30
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
Της σκηνής και του ... δρόμου

Μετά τις επιτυχημένες συναυλίες της το Σαββατοκύριακο στο Παρίσι, στο μεγάλο έθνικ φεστιβάλ "Womad", η Ελευθερία Αρβανιτάκη επιστρέφει στη Θεσσαλονίκη. Από σήμερα, μέχρι και τις 30 του μήνα, θα βρίσκεται και πάλι στη σκηνή του "ΦΙΞ", μαζί με τον Γιάννη Κότσιρα.Τρεις ακόμη βδομάδες παραστάσεων, συντροφιά με ένα πρόγραμμα που έχει ξεχωρίσει. Τα σκηνικά είναι του Μ. Παντελιδάκη και η ενορχήστρωση του Σ. Λεμονίδη. Αναγκαίες οι κρατήσεις.

  • "Κόκκινος ουρανός", είναι ο τίτλος του νέου CD σινγκλ του Αντώνη Λιβιεράτου,που πρόκειται σύντομα να κυκλοφορήσει. Ο τραγουδοποιός αύριο παρουσιάζει δείγματα της δουλιάς του στο "Αν κλαμπ".
  • Μια ελκυστική μουσική συνάντηση με πρωτοβουλία των τεσσάρων Γενικών Λυκείων Χαλανδρίου και τη συμμετοχή σχημάτων της νέας ελληνικής ροκ σκηνής πραγματοποιείται την Παρασκευή (8 μμ), στο Δημοτικό Γήπεδο Χαλανδρίου (Πεντέλης και 2ης Μαρτίου). Στο "Φεστιβάλ του Δρόμου", όπως τιτλοφορείται η συνάντηση, θα πάρουν μέρος οι: "Terror X Crew", Μανώλης Φάμελλος, "Διάφανα Κρίνα" και "Υπόγεια Ρεύματα".Τιμή εισιτηρίου 3.000 δρχ.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ