Τρίτη 18 Μάη 1999
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 33
ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ

Στη μνήμη του αγωνιστή ΓΕΡΑΣΙΜΟΥ ΠΕΤΚΑΚΗ,που πέθανε πριν από 5 χρόνια, η σύζυγός του Φωτεινή Πετκάκη προσφέρει 10.000 δρχ. στο "Ριζοσπάστη".

* * *

Στη μνήμη του ΓΙΑΝΝΗ μας, προσφέρουμε 30.000 δρχ. στο ΚΚΕ για τις ευρωεκλογές, μέσω ΚΟΒ ΕΒΕ Ψυρρή.

Οι γονείς του Παναγιώτης και Ελένη Σταματάκη

* * *

Ο ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΚΑΖΑΝΤΖΑΚΗΣ, που πέθανε στις 13 Απρίλη 1999 σε ηλικία 82 χρόνων, αφιέρωσε τη ζωή του στον αγώνα για την επικράτηση των αρχών του σοσιαλισμού και του ανθρωπισμού, για έναν καλύτερο κόσμο, ειρηνικό και ελεύθερο.

Στη μνήμη του, ο γιος του Γεώργιος Ζαχ. Καζαντζάκης προσφέρει, μέσω ΚΟΒ Αχαρνών, 20.000 δρχ. για τη ΝΕ Ηρακλείου.

* * *

Στη μνήμη του αγωνιστή της Εθνικής Αντίστασης ΚΩΣΤΑ ΛΙΤΣΑ, στελέχους του ΚΚΕ, που αγωνίστηκε σε όλη του τη ζωή για τα λαμπρά ιδανικά του Κόμματος, προσφέρουμε 5.000 δρχ. στο ΚΚΕ, μέσω ΚΟΒ Κυψέλης.

Μαρία Αποστολίδου

Φωτ. Ευστρατουδάκη

* * *

Στη μνήμη του πατέρα μου ΛΑΜΠΡΟΥ ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΥ,στελέχους του ΚΚΕ, καθώς και στη μνήμη του θείου μου ΓΙΑΝΝΗ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ, γιατρού, αγωνιστών της Εθνικής Αντίστασης και πιστών αγωνιστών για τα οράματα του ΚΚΕ, προσφέρω 50.000 δρχ. για τις ευρωεκλογές.

Βασίλης Λαμπρόπουλος

  • Στη μνήμη των φίλων και συντρόφων μου Λάμπρου Λαμπρόπουλου και Γιάννη Τριανταφύλλου, προσφέρω 10.000 δρχ. για τις ευρωεκλογές.

Γιώργος Μπακοβασίλης

* * *

Στη μνήμη όλων των Ευβοιωτών αγωνιστών της Εθνικής Αντίστασης και του ΔΣΕ, που έπεσαν στον αγώνα, προσφέρουμε για τις ευρωεκλογές στο ΚΚΕ, μέσω ΚΟΒ Αιδηψού, 10.000 δρχ.

Ελένη και Θόδωρος Μαυρίδης

* * *

Στη μνήμη της αλησμόνητης μητέρας μου ΔΕΣΠΟΙΝΑΣ ΚΑΛΑΜΠΟΓΙΑ, προσφέρω στο ΚΚΕ, μέσω ΚΟΒ Αγιου Κήρυκα Ικαρίας, 10.000 δρχ.

Αθηνά Παπαγεωργάκη

* * *

Ο Θανάσης Κόλιας προσφέρει στην ΚΟΒ Νέου Κόσμου 5.000 δρχ. για τις ευρωεκλογές.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ