Παρασκευή 21 Μάη 1999
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 31
Οι λαοί θα σας... πληρώσουν

Κοντεύουν να συμπληρωθούν δυο μήνες, αφ' ότου τα γεράκια του ΝΑΤΟ, σπέρνουν τον όλεθρο στη Γιουγκοσλαβία. Οι μπόμπες, "έξυπνες" και κουτές, δεν πέφτουν μόνο στη Σερβία, στο Κόσσοβο, στο Μαυροβούνι, ενάντια στην ανθρωπότητα ολάκερη πέφτουν. Ενάντια στους παγκόσμιους θεσμούς μας, στις ηθικές μας αξίες, στο δικαίωμα ζωής μας, πέφτουν.

Και βέβαια και στα κεφάλια των προσφύγων αλβανόφωνων (για τους οποίους τόσο κόπτονται οι ύαινες του ΝΑΤΟ).

Και μαζί με τις βόμβες και τον όλεθρο, σαν καταιγίδα με χαλάζι, οι ψευτιές των ξεδιάντροπων της ιμπεριαλιστικής προπαγάνδας, για να παρουσιάσουν το μαύρο για άσπρο. Για να ξεγελάσουν τους λαούς - κύρια τον αμερικάνικο...

Μα μάταιος κόπος! Με τίποτε δεν μπορούν να σκεπαστούν αυτά τα εγκλήματα πολέμου, της χιτλερικής τούτης θηριωδίας του Κλίντον. Με κανένα ευχέλαιο ή αγιασμό ή λιτανεία, δεν μπορούν να εξαγνιστούν.

Μάταιος και ο κόπος να κάμψουν το φρόνημα των Σέρβων ιδιαίτερα...

Ας ρίξουν μια ματιά στις ζωγραφιές των νηπίων, μέσα στο (σε καταφύγιο) σχολειό τους που έδειξε η ελληνική τηλεόραση το βράδυ της 22.4.99.

Θα τις είδε βέβαια και ο γκαουλάιτερ Μπερνς στην Αθήνα.

Οι Γιουγκοσλάβοι ηθικά είναι από τώρα κιόλας και μπορούν ν' ανακηρυχτούν νικητές. Και στρατιωτικά θα νικήσουν κύριε Σολάνα, κ. Κλαρκ, διαολόσπερμα Κλίντον! Θα νικήσουν, στη σώμα προς σώμα πάλη που τελικά θα υποχρεωθείτε άνανδροι, να δώσετε, και με Αμερικανόπουλα. Μισθοφόροι Αλβανοί, δε θα βρεθούν τόσοι...

Ενας μήνας συμπληρώθηκε από το δολοφονικό όργιο που εξαπέλυσαν οι δεκαεννέα ιοβόλες κεφαλές της Νατοϊκής Λερναίας ενάντια στη Γιουγκοσλαβία. Ενας μήνας! Και τι σύμπτωση, θαυμάστε, που στην Ουάσιγκτον πανηγυρίστηκε η επέτειος των πενήντα χρόνων απ' την ίδρυση του... "Αμυντικού" Συμφώνου, όπως το διακήρυσσαν όλοι οι πρωθυπουργοί.

Πενήντα χρόνια και ο απολογισμός αυτών των πενήντα χρόνων πού θ' ακουστεί; Αλήθεια, τι απολογισμός! Τόσο μακάβριος όσο και ξεδιάντροπος, απάνθρωπος απολογισμός, δε γράφτηκε πουθενά, ποτέ, ως τώρα.

Και οι ιοβόλες κεφαλές των δεκαεννέα "εταίρων" μαζί και του Κ. Σημίτη, έλαμπαν τρισευτυχισμένες, για τον όλεθρο και τις καταστροφές, τη συμφορά που έσπειραν και ετοιμάζονται να σπείρουν.

Διεστραμμένοι μέχρι το μεδούλι των οστών είστε τρισάθλιοι! Μην ξεχνάτε όμως, άφρονες. Μη σας διαφεύγει της Λερναίας Υδρας αποσπόρια ότι είναι και ο ΗΡΑΚΛΗΣ!

Τις.... κεφαλές σας που θα κόψει. Είναι οι κυρίαρχοι λαοί που θα σας ανατρέψουν. Μαζί και τον καπιταλισμό που σας έθρεψε.

Νίκανδρος ΚΕΠΕΣΗΣ


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ