Τετάρτη 26 Μάη 1999
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 30
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
Βλάβες σε ακτοπλοϊκά

Αρχισαν οι βλάβες στα επιβατηγά ακτοπλοϊκά πλοία ταυτόχρονα με την έναρξη της θερινής περιόδου και την αύξηση των δρομολογίων. Χτες το πρωί παρουσιάστηκε βλάβη στην αριστερή έλικα του επιβατηγού πλοίου "ΝΤΑΛΙΑΝΑ" του εφοπλιστή Αγούδημου.Η βλάβη παρουσιάστηκε μετά τον απόπλου τουαπό το λιμάνι Αγιου Κηρύκου Ικαρίας. Το πλοίο επέστρεφε από το προγραμματισμένο δρομολόγιό του Πειραιάς - Νάξος - Πάρος - Αγ. Κήρυκος - Καρλόβασι - Βαθύ, μεταφέροντας 39 επιβάτες και 19 φορτηγά.

Το "ΝΤΑΛΙΑΝΑ" επέστρεψε στο Βαθύ όπου μετά από έλεγχο που έγινε από δύτη, διαπιστώθηκε ότι στην έλικα είχε μπλεχτεί κάβος. Μετά από έγκριση της Διεύθυνσης Ελέγχου Εμπορικών Πλοίων του υπουργείου Εμπορικής Ναυτιλίας, επιτράπηκε ο απόπλους του πλοίου χωρίς φορτίο για τον Πειραιά, οπότε και θα αποκατασταθεί η βλάβη του. Οι επιβάτες και τα φορτηγά προωθήθηκαν χτες το βράδυ στον προορισμό τους με το επιβατηγό πλοίο "ΔΗΜΗΤΡΟΥΛΑ" της ίδιας εταιρίας.

Προχτές το βράδυ το τουριστικό σκάφος "ΘΗΣΕΑΣ" έμεινε ακυβέρνητο, λόγω μηχανικής βλάβης, καθώς έπλεε από Χάλκη για Σύμη με 10 επιβαίνοντες. Το ακυβέρνητο σκάφος ρυμουλκήθηκε τελικά στο λιμάνι της Σύμης από το πλοίο "ΤΡΙΤΩΝ",ενώ προανάκριση διενεργεί η Λιμενική Αρχή της Σύμης.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ