Πέμπτη 27 Μάη 1999
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 1
ΣΟΒΑΡΟΤΑΤΟΙ ΟΙ ΚΙΝΔΥΝΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΕΠΙΒΑΤΗΓΑ ΚΑΙ ΦΟΡΤΗΓΑ ΠΛΟΙΑ
ΝΑΡΚΟΠΕΔΙΟ
το Βόρειο Ιόνιο και η Αδριατική

Οι πιλότοι του ΝΑΤΟ "αδειάζουν" άγνωστες ποσότητες βομβών, σε μια σειρά θαλάσσιες περιοχές, που ξεκινούν δυτικά της Κέρκυρας και φτάνουν μέχρι και βορειότερα της Βενετίας

Σ' ένα πραγματικό ναρκοπέδιο έχουν μετατρέψει οι εγκληματίες του ΝΑΤΟ, τεράστιες θαλάσσιες περιοχές του Βόρειου Ιονίου και της Αδριατικής. Οπως αποκαλύπτει, με συγκεκριμένα και αδιαμφισβήτητα στοιχεία, σήμερα ο "Ρ", οι πιλότοι των ΝΑΤΟικών αεροπλάνων "αδειάζουν" το φονικό τους φορτίο - όταν για οποιαδήποτε λόγο δεν το έχουν ρίξει στη Γιουγκοσλαβία - σε μια σειρά θαλάσσιων περιοχών, που ξεκινούν από τις δυτικές ακτές της Κέρκυρας - λίγο έξω από τα χωρικά ύδατα της Ελλάδας - και φτάνουν μέχρι και βορειότερα της Βενετίας.

Το σοβαρότατο αυτό γεγονός έρχεται να δώσει το πραγματικό περιεχόμενο στο έγγραφο - οδηγία του Προέδρου των ΗΠΑ, Μπ. Κλίντον, σύμφωνα με το οποίο οριζόταν όλη η περιοχή, πάνω από τον 39ο παράλληλο ως εμπόλεμη ζώνη, που είχε και πάλι αποκαλύψει ο "Ρ". Αποκαλύπτει, επίσης, τους σοβαρούς κινδύνους, που διατρέχουν καθημερινά τα πολυάριθμα επιβατηγά και φορτηγά πλοία, που ταξιδεύουν στις περιοχές αυτές, αλλά και οι χιλιάδες των ναυτικών και των επιβατών τους. Φανερώνει, ιδιαίτερα, την άμεση, πολύμορφη και επικίνδυνη εμπλοκή της Ελλάδας στο ΝΑΤΟικό, άδικο και εγκληματικό πόλεμο - παρά τα όσα υποκριτικά ισχυρίζεται η κυβέρνηση - καθώς έρχεται να προστεθεί στην ενεργοποίηση της βάσης του Ακτιου, απ' όπου εξορμούν, ήδη, τα "ΑΒΑΚΣ", για να συντονίζουν τους δολοφονικούς βομβαρδισμούς, στην αποστολή και δεύτερου πολεμικού πλοίου στη ΝΑΤΟική αρμάδα της Αδριατικής (ναρκαλιευτικό "Ερατώ") και στις νέες "διελεύσεις" στρατιωτών και πολεμικού υλικού.


ΣΕΛ.  7

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ