Πέμπτη 3 Ιούνη 1999
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 47
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΜΠΑΣΚΕΤ
Επέστρεψε στο... λιμάνι του

Ο Γιάννης Ιωαννίδης συμφώνησε με τον Ολυμπιακό για τα επόμενα τρία χρόνια

Τρία χρόνια πέρασαν από τότε που ο Γιάννης Ιωαννίδης άφηνε τον Πειραιά για να ταξιδέψει σε άλλες... πολιτείες. Από χθες όμως ο Ελληνας τεχνικός βρίσκεται ξανά στον Πειραιά αφού και επίσημα πλέον για τα επόμενα τρία χρόνια θα αποτελεί τον τεχνικό του Ολυμπιακού. Αυτό οριστικοποιήθηκε μετά τη χθεσινή συνάντηση που είχε ο "Ξανθός" με τον Σωκράτη Κόκκαλη, στα γραφεία της εταιρίας του τελευταίου. Ολα τελείωσαν σε κάτι περισσότερο από μια ώρα. Αλλωστε έτσι όπως ήταν τα πράγματα, μάλλον δε χρειαζόταν και παραπάνω. Το ενδιαφέρον για συνεργασία υπήρχε και από τις δυο πλευρές, το κλίμα ήταν καλό και όλα κύλησαν ομαλά.

Οπως δήλωσε μετά, ο πρόεδρος της ομάδας Σωκράτης Κόκκαλης, η συμφωνία με τον Γιάννη Ιωαννίδη ανοίγει το δρόμο της επιστροφής του Ολυμπιακού στις διακρίσεις, σε Ελλάδα και Ευρώπη. "Μετά τη συμφωνία με τον Γιάννη Ιωαννίδη, στόχος μας είναι πλέον η κατάκτηση της κορυφής σε Ελλάδα και Ευρώπη. Θέλουμε να κατακτήσουμε το τρόπαιο της Ευρωλίγκα στη Θεσσαλονίκη όπου θα γίνει το φάιναλ φορ του χρόνου", επισήμανε ο πρόεδρος της ερυθρόλευκης ΚΑΕ που διευκρίνισε για μια ακόμη φορά ότι προτεραιότητα αποτελεί η ελληνοποίηση της ομάδας και αυτό δεν πρόκειται να αλλάξει.

Στο ίδιο μήκος κύματος κυμάνθηκαν και οι δηλώσεις του Γιάννη Ιωαννίδη που πάνω από όλα δήλωσε ευτυχισμένος από την εξέλιξη του θέματος καθώς στον Ολυμπιακό αισθάνεται πιο άνετα από κάθε αλλού. "Αισθάνομαι τρισευτυχισμένος που ξαναγυρίζω στον Ολυμπιακό, αφού εδώ τα πράγματα για μένα είναι πιο απλά".

Από πλευράς παικτών, ο Δημήτρης Παπανικολάου αμέσως μετά την πρόσληψη του Ελληνα τεχνικού, δήλωσε ότι δε χρειάζονται πολλά λόγια για να μιλήσει κανείς για τον Γιάννη Ιωαννίδη αφού όλοι γνωρίζουν ποιος είναι και αυτή τη στιγμή αποτελεί την ιδανικότερη λύση για την ομάδα του.

Στα... κρύα του λουτρού η ΑΕΚ

Η συμφωνία του Γιάννη Ιωαννίδη με τον Ολυμπιακό, αφήνει μετέωρη την ΑΕΚ που όλοι στη διοίκηση της ομάδας τον θεωρούσαν σίγουρο τεχνικό της. Αν και χθες ο Γιάννης Φιλίππου με κάποια δήλωσή του έδειχνε ότι κάτι δεν πάει καλά, εντούτοις παρ' όλα αυτά πολλοί ήταν εκείνοι που έλεγαν ότι ο Ιωαννίδης βρίσκεται μια ανάσα πριν τον Δικέφαλο. Τα πράγματα όμως άλλαξαν άρδην. Ετσι πλέον όλοι, στο "κιτρινόμαυρο" στρατόπεδο, βρίσκονται σε αναζήτηση προπονητή. Τα ονόματα που ακούγονται πιο πολύ είναι, αυτό του Ντούσαν Ιβκοβιτς αλλά και του Πέσιτς.

Κοντά Ομπράντοβιτς - ΠΑΟ

Μέρα με τη μέρα στενεύουν οι σχέσεις του Ζέλικο Ομπράντοβιτς με τον Παναθηναϊκό αφού όλα δείχνουν ότι ο Σέρβος τεχνικός θα αναλάβει τα ηνία του"Τριφυλλιού" για τη νέα περίοδο. Το θέμα της τεχνικής ηγεσίας χειρίζεται αποκλειστικά ο πρόεδρος της ομάδας Παύλος Γιαννακόπουλος και η εκτίμηση που τρέφει στο πρόσωπο του "Γκαστόνε", είναι πολύ μεγάλη. Εκτός όμως του Σέρβου τεχνικού ακούγονται ακόμα και τα ονόματα των Τάνιεβιτς και Σκαριόλο.

Μπ. ΤΣΟΡΜΠΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ