Παρασκευή 2 Ιούλη 1999
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 31
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
Αντιδράσεις για Μάντσεστερ

Η απόφαση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να μη συμμετάσχει στο Κύπελλο Αγγλίας της προσεχούς περιόδου προκειμένου να συμμετάσχει στο 1ο Παγκόσμιο Κύπελλο συλλόγων που διοργανώνει η ΦΙΦΑ το Γενάρη, προκάλεσε την οργή και ταυτόχρονα την απογοήτευση πολλών άλλων συλλόγων της πρέμιερ λιγκ.

Ο προπονητή της Ντέρμπι, Τζιμ Σμιθ, τόνισε πως είναι η πρώτη φορά κατά την οποία μια εγχώρια διοργάνωση, όπως το κύπελλο Αγγλίας, μποϊκοτάρεται με αυτό τον τρόπο. Μια διοργάνωση μάλιστα που έχει ιστορία 127 ετών.

Η Εβερτον ανακοίνωσε ότι είναι υποχρέωση της Μάντσεστερ να υπερασπιστεί τον τίτλο που κατέκτησε στην προηγούμενη διοργάνωση, ενώ ο πρόεδρος της Μπράντφορντ, Τζέφρεϊ Ρίτσμοντ τόνισε ότι με την απόφαση αυτή υποβαθμίζεται η διοργάνωση. "Οι φίλαθλοι ενδιαφέρονται για τις εγχώριες διοργανώσεις, πολύ περισσότερο από κάθε άλλη", είπε χαρακτηριστικά ο Ρίτσμοντ. Από την πλευρά του ο πρόεδρος της Ενωσης των παικτών, Γκόρντον Τέιλορ, δήλωσε ότι μία από τις μεγαλύτερες διοργανώσεις, τώρα με την υποβάθμισή της από τη Μάντσεστερ, ουσιαστικά εκφυλίζεται.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ