Κυριακή 4 Ιούλη 1999
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 10
Τρομοκράτες και τρομοκράτορες

Του Γιώργου Κ. ΤΣΑΠΟΓΑ

Οι Αμερικανοί πιέζουν επίσημα και ανεπίσημα, για την ακόμη βαθύτερη διείσδυση της CIA, του FBI, της DIA και άλλων "ευαγών" ιδρυμάτων, στα άδυτα των ελληνικών μυστικών υπηρεσιών, με πρόσχημα την πάταξη της τρομοκρατίας.

Επικίνδυνη, υποκρισία, αφού πρέπει να διευκρινιστεί πρώτα, ποιοι είναι οι μεμονωμένοι τρομοκράτες και από πού εκπορεύονται και ποιοι είναι, κυρίως, οι συλλογικοί ΤΡΟΜΟ - ΚΡΑΤΟΡΕΣ του κόσμου, αρχίζοντας από τη δολοφονική πειρατεία κατά της Γιουγκοσλαβίας.

Μ' αυτή λοιπόν την έννοια ν' απαντήσουμε στην πρόκληση. Να βοηθήσουν, δηλαδή, οι δικές μας ειδικές υπηρεσίες για να αποσαφηνιστούν οι ιστορικές συνθήκες, τα κίνητρα και οι φυσικοί και ηθικοί αυτουργοί της δολοφονίας του Αβραάμ Λίνκολν, του Τζον Κένεντι, του Μάρτιν Λούθερ Κινγκ. Να ερευνήσουν τις άγριες επιθέσεις αφανισμού των Ινδιάνων και τον περιορισμό τους σε τουριστικά αξιοθέατα.

Να βοηθήσουν οι δικές μας κυβερνητικές υπηρεσίες, στη διερεύνηση των δολοφονικών ρατσιστικών φλεγόμενων σταυρών της Κου Κλουξ Κλαν στο Νότο και του νόμου των πιστολέρος και του Λιντς στην άγρια δύση.

Να "διεισδύσουν" οι δικοί μας "μαστόροι" στις υποκλοπές, για να ξηλώσουν τους παλιούς υδραυλικούς του Γουότεργκέιτ και τους νεότερους των λεκέδων του Λευκού Οίκου, που κοντεύει να γίνει σύμβολο σεξουαλικών συμπλεγμάτων του Κάμα Σούτρα.

Να ασχοληθούν με τη μακαρθική περίοδο και την τρομοκρατία που άσκησε. Να ασχοληθούν, με τους ανά τον κόσμο δικτάτορες που εγκαθίδρυσαν, τους εξουσιοδοτημένους να εφαρμόζουν, τη βία, την τρομοκρατία και το έγκλημα κατά των λαών τους, για να προετοιμάζουν την επικυριαρχία και τα συμφέροντα της αστερόεσσας.

Να αποκαλυφθεί ο ομολογημένος ρόλος τους, στην αποσταθεροποίηση καθεστώτων, στην πρόκληση συρράξεων, ακόμη και στη φυσική εξόντωση - δολοφονία ξένων ηγετών. Να επιβεβαιωθεί ο ρόλος τους στην εγκαθίδρυση της δικής μας δικτατορίας και στην τραγωδία της Κύπρου.

Για την αποκάλυψη αυτών των επαναλαμβανομένων πρακτικών επίσημης ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΟΡΙΑΣ, η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ θα μπορούσε να "συμπράξει", ανταπατώντας στην πρόκληση. Η μεγάλη υπερατλαντική ένοχος, "... ένοχον ου ποιεί"...


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ