Τρίτη 13 Ιούλη 1999
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 27
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΤΕΧΝΙΚΗ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ
Ολα έτοιμα για το Πανευρωπαϊκό

Στην τελική ευθεία μπαίνουν πλέον οι ετοιμασίες για το Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα τεχνικής κολύμβησης που αρχίζει αύριο στο κολυμβητήριο του ΟΑΚΑ και θα διαρκέσει μέχρι την Κυριακή 18 Ιούλη.

Τους αγώνες διοργανώνει η Ομοσπονδία υποβρύχιας δραστηριότητας τεχνικής κολύμβησης και αγωνιστικής αλιείας (ΕΟΥΔΑΑΤΚ) οι διοικούντες της οποίας φιλοδοξούν να δούνε την τεχνική κολύμβηση να φιγουράρει στα Ολυμπιακά αθλήματα του 2004.

Οπως τόνισε ο πρόεδρος της ΕΟΥΔΑΑΤΚ, Ηλίας Ξιάρχος, το 18ο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα θα είναι μια λαμπρή διοργάνωση στην οποία θα μετέχουν όλα τα μεγάλα ονόματα του χώρου της τεχνικής κολύμβησης. Συνολικά στους αγώνες θα λάβουν μέρος 250 αθλητές από 24 κράτη.

Οσον αφορά τις ελληνικές συμμετοχές υπάρχει η αισιοδοξία ότι η χώρα μας θα καταφέρει να διακριθεί για μια ακόμη φορά, όπως και στο προηγούμενο πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα του Μονπελιέ όπου οι Ελληνες κολυμβητές-τριες είχαν πολύ καλή παρουσία. Αλλωστε το άθλημα της τεχνικής κολύμβησης έχει προσφέρει πολλές διακρίσεις στη χώρα μας τα τελευταία χρόνια.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ