Παρασκευή 23 Ιούλη 1999
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 25
ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ

Στη μνήμη του πολυαγαπημένου μας ΒΑΣΙΛΗ ΚΛΕΙΣΑΡΗ,που πέθανε στις 31 Ιούλη 1998, προσφέρουμε 30.000 δρχ. στην ΚΟΒ Κουκακίου και 20.000 δρχ. στο Παράρτημα της ΠΕΑΕΑ Κουκακίου.

Η σύζυγος, οι κόρες και τα εγγόνια του

* * *

Στη μνήμη του ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΣΑΠΟΥΝΤΖΗ, κομμουνιστή, αντιστασιακού και συνδικαλιστή, συνεργάτη επί χρόνια στο Σωματείο Συνταξιούχων Μετάλλου ν. Θεσσαλονίκης, προσφέρω 5.000 δρχ. στο "Ριζοσπάστη", μέσω ΚΟ Θεσσαλονίκης.

Γιώργος Λεμονίδης

* * *

Ο ΓΕΩΡΓΙΟΣ Σ. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ, από το Διπόταμο Κιλκίς, ήταν αγωνιστής της Εθνικής Αντίστασης και έμεινε πιστός ως το θάνατό του, στα ιδανικά του ΚΚΕ.Σύμφωνα με τελευταία επιθυμία του, αντί για μνημόσυνο, οι κόρες του Παρθένα Νικητίδου, Ελπίδα Ανθοπούλου, Αφροδίτη Καλλίδου και Ελένη Χρυσοχοϊδου προσφέρουν στο ΚΚΕ 40.000 δρχ.

* * *

Στη μνήμη του συζύγου μου ΝΙΚΟΥ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΥ,των γονιών και των αδελφών μου προσφέρω 30.000 δρχ. στο ΚΚΕ.

Βάσω Πλούμπη - Νικολοπούλου

* * *

Με τη συμπλήρωση 3 χρόνων από το θάνατο του αγωνιστή ΠΕΤΡΟΥ ΑΜΠΑΛΑΚΗ,τα παιδιά του Αλέκος και Κατερίνα πρόσφεραν 10.000 δρχ. στην ΚΟ Σερρών.

* * *

Στη μνήμη του ΤΑΣΟΥ ΞΑΝΘΟΠΟΥΛΟΥ,που έφυγε από τη ζωή πριν από ένα χρόνο, τα μέλη της Τομεακής Οργάνωσης του Πανεπιστημίου της ΚΝΕ προσφέρουν στο ΚΣ 9.000 δρχ.

* * *

Στη μνήμη του αγωνιστή ΓΙΑΝΝΗ ΧΟΝΔΡΟΠΟΥΛΟΥ,ο συνταξιούχος του ΤΕΒΕ Πρόδρομος Αντωνιάδης προσφέρει στο "Ριζοσπάστη" 10.000 δρχ.

* * *

Ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΜΑΜΑΣ (καπετάν Φιλόλαος), μέλος του ΚΚΕ, γεννήθηκε το 1918 στα Καλύβια Καρύστου Εύβοιας. Στην Κατοχή, πολύ νωρίς εντάχθηκε στον ΕΛΑΣ και πολέμησε τους κατακτητές. Ηταν μέλος της ΠΕΑΕΑ.

Με τη συμπλήρωση 2 χρόνων από το θάνατό του, η οικογένειά του, αντί για μνημόσυνο, προσφέρει 40.000 δρχ. στο "Ριζοσπάστη".

* * *

Με τη συμπλήρωση τριετίας από το θάνατο του αγωνιστή της Εθνικής Αντίστασης ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΓΕΩΡΓΙΟΥ,προσφέρουμε 20.000 δρχ. στην ΚΟ Πάτρας και 10.000 δρχ. στο "Ριζοσπάστη".

Τα αδέρφια του Ανδρέας Γεωργίου, Αλεξάνδρα Καρπή

* * *

Στις 13 Ιούλη 1999, πέθανε η αγωνίστρια της Εθνικής Αντίστασης ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ Γρηγόρη ΠΑΠΑΒΑΣΙΛΕΙΟΥ.

Στη μνήμη της, ο σύζυγος, τα παιδιά και τα εγγόνια της προσφέρουν 10.000 δρχ. στο ΚΚΕ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ