Κυριακή 25 Ιούλη 1999
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 30
"Θερινό" Grand Vitara 16

"Θερινό" Grand Vitara 1.6

Το "θερινό" Grand Vitara παρουσίασε η Suzuki. To τρίθυρο 1.6 Cabrio ταιριάζει σίγουρα στη χώρα μας, με την παρατεταμένη ηλιοφάνεια και τους στενούς ορεινούς χωματόδρομους. Συνδυάζοντας πάντα την οδήγηση σε άσφαλτο και χώμα, δίνει με την αφαιρούμενη κουκούλα του τη δυνατότητα να μεταμορφώνεται από μέσω μετακίνησης στην πόλη σε φυσιολατρικό εργαλείο, αφού ξεσκέπαστο προσφέρει στον οδηγό άμεση επαφή με το φυσικό περιβάλλον.

Τα 200 λίτρα του πορτ - παγκάζ, καθώς και ο χώρος του, δείχνουν άμεσα ότι απευθύνεται σε ένα ζευγάρι με περιπετειώδη διάθεση. Διάθεση που μπορεί να ικανοποιηθεί αν επιλεχθεί η τετρακίνηση (αλλάζει και εν κινήσει αρκεί η ταχύτητα να μην ξεπερνά τα 100 χλμ/ώρα) και αξιοποιηθούν ανάλογα τα 94 άλογα που αποδίδει ο κινητήρας των 1.600 κ.ε.

Η συνολική ποιότητα του ανοιχτού Grand Vitara είναι στα επίπεδα της Suzuki, και αυτό σημαίνει ότι οι μόνες γκρίνιες περιορίζονται στους αεροδυναμικούς θορύβους της κουκούλας, και οι δυσκολίες στο άνοιγμα και το κλείσιμο της. Η τιμή των 6.898.000 δρχ. πάντως, κρίνεται ως "τίμια" γι' αυτά που αγοράζει κανείς, αφού στη βασική έκδοση συμπεριλαμβάνονται: αερόσακος οδηγού και συνοδηγού, υδραυλικό τιμόνι ρυθμιζόμενο καθ' ύψος, ηλεκτρικά παράθυρα, κεντρικό κλείδωμα, ηλεκτρικά ρυθμιζόμενοι εξωτερικοί καθρέφτες, καθώς ζώνες ασφαλείας με προεντατήρες, φώτα ανάγνωσης χάρτη και immobilizer.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ