Τετάρτη 4 Αυγούστου 1999
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 23
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΕΠΑΕ
Νέες μάχες

Καινούριο επεισόδιο στη διαμάχη Αλαμάνου - Μητρόπουλου. Εκατέρωθεν αιχμές που αντικατοπτρίζουν τα τεράστια οικονομικά μεγέθη του χώρου

Η πασίγνωστη κόντρα του προέδρου στην ΕΠΑΕ, Κ. Αλαμάνου, και του ισχυρού άνδρα στη λίγκα, Β. Μητρόπουλου αναζωπυρώθηκε. Φυσικά πίσω από τις προσωπικές αναφορές και τη διάσταση απόψεων κρύβονται πολύ περισσότερα συμφέροντα. Γι' αυτό και οι συνεχείς παλινδρομήσεις. Πότε αγαπημένοι, πότε εχθροί. Εφαλτήριο της διαμάχης τα τηλεοπτικά και άλλα οικονομικά μεγέθη... Εντελώς ξαφνικά λοιπόν χτες ο Β. Μητρόπουλος παραχώρησε συνέντευξη, όπου κατηγόρησε τον άσπονδο φίλο του για πολλά "ελαττώματα".

Μεταξύ άλλων τον χαρακτήρισε ανίκανο, επιλήσμονα, ανεπαρκή, αλλά και πως χρησιμοποίησε τη θέση του για προσωπικούς σκοπούς: "Μετέτρεψε την ΕΠΑΕ σε έδρα του Απόλλωνα.... Εκβίασε ομάδες της Γ Εθνικής για να εξασφαλίσει ψήφους για τις εκλογές της Πέμπτης (σ. σ. αναβλήθηκαν)". Καταλήγοντας ο Β. Μητρόπουλος γνωστοποίησε ότι στη ΓΣ της λίγκας θα ζητήσει την αποπομπή του Αλαμάνου.

Από την πλευρά του ο πρόεδρος της ΕΠΑΕ απάντησε χρησιμοποιώντας βαρύτατους, αλλά και σαφέστατους υπαινιγμούς. Μεταξύ άλλων ανέφερε: "Τα θεσμικά και διοικητικά όργανα του επαγγελματικού ποδοσφαίρου και οι επενδυτές δεν έχουν πλέον την ανάγκη πάσης φύσεως μεσαζόντων. Ο κύριος Μητρόπουλος είναι ο μόνος στο χώρο που δεν είναι επενδυτής, είναι απλώς εξειδικευμένος στα τηλεοπτικά". Η συνέχεια στο άμεσο μέλλον.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ