Κυριακή 8 Αυγούστου 1999
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 25
ΣΠ ΓΚΑΖΙΕΣ

ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ φίλους των εκτός δρόμου μοντέλων της Suzuki επιθυμούν να δώσουν ακόμη πιο "χωματερή" όψη στο Jimny, το Vitara ή Grand Vitara τους, η Σφακιανάκης ΑΕΒΕ εισήγαγε bull bar, τα οποία μάλιστα είναι τα μόνα που έχουν έγκριση τύπου. Αυτό σημαίνει ότι μπορούν να τοποθετούν απολύτως νόμιμα, αλλά χωρίς να χρειαστεί οποιαδήποτε επέμβαση στο αμάξωμα. Τα γνήσια bull bar της Suzuki δεν επηρεάζουν τη λειτουργία του αισθητήρα του αερόσακου ούτε τη συμπεριφορά του αμαξώματος σε περίπτωση σύγκρουσης, ενώ καλύπτονται με εγγύηση ενός έτους.

ΤΗΝ ΕΠΕΚΤΑΣΗ του δικτύου συνεχίζει η Daellas ΑΕ αποκλειστική αντιπροσωπεία της DAEWOO στη χώρα μας. Τρεις νέες σύγχρονες μονάδες προστέθηκαν στην αλυσίδα αποκλειστικών συνεργατών. Πρόκειται για τους Ιωάννη Ανδριώτη στην Κέρκυρα στην οδό Εθνικής Σταδίου 18. Τον Γιώργο Φραντζεσκάκη στα Χανιά στη Λεωφ. Σούδας 287 και τον Ελευθέριο Λιοντ στο Ρέθυμνο, οδός Νικολάου Σταμαθιουδάκη 98.

ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ "σερφάρουν" στο Internet η Fiat Auto Hellas είναι έτοιμη για φιλοξενία στη διεύθυνση http: //www.fiat.gr ενώ η αδελφή Alfa Romeo έχει δικό της ανεξάρτητο site το οποίο συναντάται στην http: //www.alfaromeo.gr. Εκεί οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ενημερωθούν για: γκάμα αυτοκινήτων, εξοπλισμό, τεχνικά χαρακτηριστικά, ενδεικτικές τιμές, υπηρεσίες, δίκτυο ολοκληρωμένων συγκροτημάτων, εταιρικά νέα ενώ θα λειτουργεί και ανοιχτή γραμμή επικοινωνίας.

ΓΑΛΛΙΚΕΣ μπαταρίες εισάγει και πουλά με το όνομά της, η Κ. Λαμπρινός ΑΕ, στις δελεαστικές τιμές 10.000 - 12.000 δρχ. Πρόκειται για τους τύπους 45 - 55 A/h και 60 - 66 A/h που συνοδεύονται με 12μηνη εγγύηση καλής λειτουργίας και ανταποκρίνονται στις ευρωπαϊκές προδιαγραφές ποιότητας.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ