Κυριακή 8 Αυγούστου 1999
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 25
ΣΠ

Παπί στο μάτι

μοτό στο δρόμο

Μια μοτοσικλέτα με "ρούχα" παπιού, το FX 125 πρόσθεσε η Suzuki στην γκάμα της. Ο κινητήρας των 125 κ. εκ., είναι τετραβάλβιδος με 2 εκκεντροφόρους επικεφαλής και ψύχεται με το δοκιμασμένο σύστημα αεροελαιόψυξης, που έχει δώσει επιτυχημένες εξετάσεις αντοχής και αξιοπιστίας στη θρυλική σειρά των 65X-R. Ανεβάζει 10.000 στροφές και χάρη στους 13,8 ίππους, αλλά και στο πεντατάχυτο κιβώτιο, εξασφαλίζει επιδόσεις πολύ καλύτερες από αυτές των κλασικών παπιών.

Για το κράτημα φροντίζει το εμπρός μεγάλης διαμέτρου τηλεσκοπικό πιρούνι και πίσω ο αιωρούμενος βραχίονας με το μονό αμορτισέρ λαδιού, ενώ τα λάστιχα είναι διαστάσεων 70/90 R17 εμπρός και 80/90 R17 πίσω. Τα φρένα είναι ένα υδραυλικό δισκόφρενο εμπρός και ταμπούρο πίσω, ενώ οι ζάντες είναι ελαφριού κράματος.

Το πλαίσιο είναι στιβαρό, κατασκευασμένο από ατσάλινους σωλήνες τετράγωνης διατομής. Ο εξοπλισμός περιλαμβάνει κεντρικό και πλευρικό σταντ, πλήρη πίνακα οργάνων με ταχύμετρο και δείκτη βενζίνης, χειρολαβή για τον συνεπιβάτη καθώς και μίζα και μανιβέλα για την εκκίνηση.

Το FX 125 αποτελεί ένα συνδυασμό παπιού και μοτοσικλέτας, διατηρώντας χαμηλό κόστος συντήρησης και επιδόσεις μικρής μοτοσικλέτας, κοστίζοντας 775.000 δρχ. Το χρηματοδοτικό πρόγραμμα της Suzuki Club Viza καλύπτει και το νέο City bike, δίνοντας δυνατότητα αγοράς με 0% προκαταβολή και εξόφληση μέχρι και 72 μήνες.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ