Σάββατο 14 Αυγούστου 1999
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 25
ΓΚΑΖΙΕΣ

ΔΥΟ ΝΕΕΣ εκδόσεις του γνωστού μας URAL K6505 εισήγαγε η Cobet Moto. Πρόκειται για το SS με συμβατικό πιρούνι και τα δύο μονόσελα που δίνουν classic look και κοστίζει 1.540.000 δρχ. Αντίθετα με το πολιτισμένο SS το ST αναζητά την πρόκληση εκτός δρόμου, γι' αυτό και η αρθρωτή ανάρτηση εμπρός με τα αμορτισέρ, τα οποία ρυθμίζονται ως προς την προφόρτιση ελατηρίου. Το ST είναι εφοδιασμένο με δίδυμους προβολείς και κοστίζει 1.590.000 δρχ.

ΤΟ ΛΑΝΣΑΡΙΣΜΑ ενός νέου προγράμματος alter sales υπηρεσιών πραγματοποιεί η Seat και προσφέρει για τους καλοκαιρινούς μήνες δωρεάν τεχνικό έλεγχο σε οποιοδήποτε από τα 60 κέντρα τεχνικής εξυπηρέτησης και έκπτωση 12% σε όλα τα ανταλλακτικά και την εργασία που μπορεί να χρειαστούν οι πελάτες μετά τον τεχνικό έλεγχο. Παράλληλα, η Seat επιθυμεί να ενημερώσει για τις μετά την πώληση υπηρεσίες της τους 50.000 πελάτες της, ενώ ταυτόχρονα εκπαιδεύει στη σχολή της εταιρίας τους τεχνικούς των εξουσιοδοτημένων συνεργείων στο νέο εξοπλισμό.

ΝΕΟ ΚΑΘΕΤΟ συγκρότημα προστέθηκε στο δίκτυο της Nissan. Πρόκειται για την κάθετη μονάδα Nissan - ΗΛΙΟΦΙΛ Κηφισίας ΑΕ που βρίσκεται στη Λ. Κηφισίας 368 και στεγάζεται σε ένα συγκρότημα 800 τ.μ. Και ο νέος κρίκος της αλυσίδας της Nissan εντάσσεται στο Πανευρωπαϊκό Πρόγραμμα Network 2000. Η μονάδα ανήκει στους επιχειρηματίες Φραγκίσκο Ηλιόπουλο και Γεώργιο Φίλη, που δραστηριοποιούνται επιτυχώς στο χώρο του αυτοκινήτου από το 1968. Στο συγκρότημα λειτουργεί έκθεση αυτοκινήτων, τμήμα ανταλλακτικών και συνεργείο εξοπλισμένο με τελευταίας γενιάς μηχανήματα και άριστα εκπαιδευμένους μηχανικούς. Στη Nissan - ΗΛΙΟΦΙΛ Κηφισίας ΑΕ μπορεί, τέλος, ο υποψήφιος αγοραστής να ανταλλάξει το αυτοκίνητό του με ευνοϊκούς όρους και κάνοντας χρήση του χρηματοδοτικού προγράμματος "Nissan Extra Credit".

"ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΗΣ της χρονιάς" για την General Motors ανακηρύχτηκε για 4η συνεχόμενη χρονιά η Bridgestone. Η γνωστή εταιρία ελαστικών είναι μια από τους 30.000 προμηθευτές του αυτοκινητικού κολοσσού, ο οποίος βράβευσε 184 συνεργάτες του για το 1998, με βάση το κριτήριο της ποιότητας, των υπηρεσιών και της τεχνολογίας. Η εταιρία, που προμηθεύει με ελαστικά Bridgestone και Firestone των GΜ, δήλωσε μέσω του αντιπροέδρου της Φεϊζούκε Σουζούκι την ικανοποίηση για τη βράβευση και υποσχέθηκε συνέχεια της σκληρής δουλιάς.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ