Παρασκευή 20 Αυγούστου 1999
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 23
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
Αναπληρωματικοί... βασικών δυνατοτήτων

Ικανοποίησαν τον Μπάγεβιτς οι παίκτες που δε θεωρούνται βασικοί στο φιλικό 3 - 0 επί της Αντβέρπ

"Πρέπει να συνεχίσουμε τη δουλιά και κάποιοι παίκτες να έχουν μεγαλύτερη σοβαρότητα. Εμεινα ευχαριστημένος από τον τρόπο που αγωνιστήκαμε. Κάναμε, πάντως, και ορισμένα λάθη σε μερικά σημεία του ματς, τα οποία πρέπει να τα βελτιώσουμε". Τα λόγια αυτά ανήκουν στον Ντούσαν Μπάγεβιτς και αντικατοπτρίζουν την εικόνα του Ολυμπιακού στο νικηφόρο (3 - 0) φιλικό με την Αντβέρπ.

Οι "ερυθρόλευκοι" είχαν πολλές απουσίες αλλά κατά διαστήματα απέδωσαν ωραίο ποδόσφαιρο. Με χαρά, λοιπόν, ο προπονητής τους διαπίστωσε ότι διαθέτει αρκετές εναλλακτικές λύσεις. Βέβαια, η δυναμικότητα των Βέλγων δεν ήταν από τις υψηλότερες, παρ' όλα αυτά αντιστάθηκαν σε τέτοιο βαθμό που η αντίδραση των γηπεδούχων ν' αποχτάει αξία. Τα γκολ των Τζιοβάνι (2 πέναλτι), Οφορίκουε (14) και Τζόρτζεβιτς (44) ήταν απλώς το... κερασάκι στην τούρτα. Ο "Ντούσκο" αλλά και οι φίλαθλοι περισσότερο ενδιαφέρονταν για την εικόνα που θα παρουσίαζαν οι θεωρούμενοι μη βασικοί.

Τώρα η προσοχή όλων και ιδιαίτερα του προπονητή στρέφεται στο φιλικό με τη Ρόμα στο "Ολύμπικο". Οι πρωταθλητές θα παραταχθούν πλήρεις και απέναντι σε μιας τέτοιας αξίας ομάδα θα βγάλουν χρήσιμα και περισσότερο ουσιαστικά συμπεράσματα. Κυρίως βέβαια ο Μπάγεβιτς θα μπορέσει να δει πώς λειτουργεί, εντός αγωνιστικού χώρου, το πρόσωπο που έχει επιλέξει γι' "αντί Γεωργάτο".


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ