Παρασκευή 28 Ιούλη 2000
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 27
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
Εντυπωσίασε ο ΠΑΟΚ

Συνέχεια στις καλές εμφανίσεις για τον ΠΑΟΚ, που αυτή τη φορά συνέτριψε με 5-1 τη γερμανική Αϊντραχτ Φρανκφούρτης, στο δεύτερο φιλικό παιχνίδι που έδωσε στην Αυστρία. Η ομάδα του Ντούσαν Μπάγεβιτς αποδίδοντας καλό ποδόσφαιρο έδειξε ότι έχουν γίνει βήματα βελτίωσης και όπως τόνισε και ο ίδιος ο Σερβοέλληνας τεχνικός σε ραδιοφωνικό σταθμό: «Θέλουμε πολλή δουλιά ακόμα. Δε χρειάζεται να ενθουσιαστούμε με το αποτέλεσμα. Υπάρχει δρόμος ακόμα και μέλλον. Περιμένουμε και την ενσωμάτωση του Καμπς για να δούμε την πλήρη εικόνα». Στον αγώνα συμμετείχαν όλοι οι παίκτες του «Δικεφάλου του Βορρά» και για την ιστορία να αναφέρουμε τους σκόρερ: 25' Γεωργιάδης, 45' Οκκάς, 70' Μπράντιτς, 83' Σπάσιτς και 86' Φρούσσος. Τέλος, ο ΠΑΟΚ ανακοίνωσε χτες το απόγευμα τη λύση του συμβολαίου του Νίκου Μιχόπουλου, κοινή συναινέσει. Στην ανακοίνωση η ΠΑΕ ευχαριστεί το διεθνή τερματοφύλακα για τη συνεργασία, αλλά και την πολυετή προσφορά στο σύλλογο.

  • Μεταγραφών... συνέχεια για τον Ηρακλή. Υστερα από τη μετακίνηση του Βέλγου Τζιμ Σμετ, πληροφορίες ανέφεραν ότι δύο ακόμα παίκτες είναι στο στόχαστρο του «Γηραιού». Ο αμυντικός της Μπραν Μπέργκεν, Χάρι Ιλένεν και ο Γερμανός Ρόμπερτ Μιστρό, που αγωνίζεται στη Γουλβς.
  • Συσκέψεις επί συσκέψεων είχε ο πρόεδρος του Αρη, Δημήτρης Κοντομηνάς, τόσο με τους υπόλοιπους διοικούντες την ομάδα, όσο και με τους παίκτες. Ο Δ. Κοντομηνάς ήταν ευχαριστημένος από το κλίμα που επικρατεί στην ομάδα. Από την πλευρά του, ο τεχνικός των «κιτρίνων», Μπάμπης Τεννές, διέψευσε κατηγορηματικά τις φήμες περί ενδιαφέροντος για τον Γκεοργκέφσκι του Ερυθρού Αστέρα, τονίζοντας ότι η ομάδα θα προχωρήσει σε κάποια μεταγραφή που θα βοηθήσει το σύλλογο και όχι σε μετακίνηση εντυπωσιασμού.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ