Κυριακή 5 Σεπτέμβρη 1999
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 29
ΓΚΑΖΙΕΣ

ΟΙ ΙΤΑΛΟΙ φημίζονται για το στιλ τους, αλλά ψηφίζουν ως "πιο όμορφο αυτοκίνητο πόλης για το 1998" το Daewoo Matiz. Η αξιολόγηση έγινε από σχεδιαστές, αρχιτέκτονες, φωτογράφους, αναγνώστες και πραγματοποιήθηκε μετά από έρευνα που πραγματοποίησαν 13 περιοδικά ειδικού τύπου. Τα μοντέλα αξιολογήθηκαν σε 7 βασικά σημεία, και το Matiz επιλέχθηκε λόγω του ιδιαίτερου σχεδιαστικού σχήματος το οποίο αναμένεται να κυριαρχήσει ως "γραμμή" τον επόμενο αιώνα.

ΣΤΗΝ ΠΑΝΕΜΟΡΦΗ Κέρκυρα θα πραγματοποιηθεί το 28ο Διεθνές Ράλι ΦΙΛΠΑ. Οι φίλοι του παλαιού αυτοκινήτου θα συγκεντρωθούν στο νησί των Φαιάκων στις 23 Σεπτέμβρη και ο αγώνας θα κρατήσει 3 ημέρες. Οι συμμετοχές ξεπερνούν τις 80 και τα αλλοδαπά πληρώματα φθάνουν τα 20. Η εκκίνηση θα δοθεί την Πέμπτη στις 23/9 από την πλατεία Σπιανάδα, ενώ ο τερματισμός είναι προγραμματισμένος για την Κυριακή 26/9, και οι απονομές θα γίνουν στο ξενοδοχείο SUNMAROTEL.

ΟΙ ΑΥΞΗΣΕΙΣ της τιμής της βενζίνης δεν πρόκειται να απασχολήσουν για αρκετό καιρό, όλους όσοι αγοράσουν αυτή την περίοδο ένα Lada Libra ή Niva. Ο λόγος; Η Lada Hellas προχώρησε στην εξαγγελία μιας νέας, φθινοπωρινής προσφοράς: Οι νέοι πελάτες της εταιρίας, μαζί με το καινούριο τους αυτοκίνητο, εξασφαλίζουν εντελώς δωρεάν και 500 λίτρα βενζίνης. Ποσότητα που είναι αρκετή, σύμφωνα με τις προδιαγραφές, για να κινηθεί ένα Libra μέχρι και για ένα χρόνο (9.000 χλμ περίπου). Η προσφορά αυτή της Lada Hellas πραγματοποιείται σε συνεργασία με τη Shell, στα πρατήρια της οποίας θα μπορούν οι νέοι ιδιοκτήτες Lada να εξαργυρώνουν τα κουπόνια που θα παίρνουν κατά την παραλαβή του αυτοκινήτου τους. Ετσι η αντιπροσωπεία της Lada στη χώρα μας δείχνει ότι παραμένει πιστή στην πολιτική της, διαθέτοντας στην αγορά αυτοκίνητα που δε διακρίνονται μόνο για τη χαμηλή τους τιμή (Libra από 2.990.000, Niva από 3.767.000 δρχ.) αλλά και για το χαμηλό κόστος χρήσης τους.

ΝΕΟ ΜΕΛΟΣ απέκτησε η οικογένεια των επίσημων συνεργατών της ΑΟΥΤΟ ΝΤΙΛ Π&Ρ Δάβαρη ΑΒΕΕ - εισαγωγική εταιρία της ΚΙΑ Motors. Πρόκειται για την ΑΥΤΟ ΠΟΪΝΤ ΑΕ που βρίσκεται στη Λ. Συγγρού 157. Στις εγκαταστάσεις της ΑΟΥΤΟ ΠΟΪΝΤ φιλοξενείται μια ευρεία έκθεση καινούριων και μεταχειρισμένων αυτοκινήτων που καλύπτουν όλη την γκάμα της ΚΙΑ - MOTORS όπου οι υποψήφιοι αγοραστές μπορούν να ενημερωθούν διεξοδικά τόσο για τα τεχνικά χαρακτηριστικά και τον εξοπλισμό, όσο και για τα χρηματοδοτικά προγράμματα της εταιρίας. Το τηλέφωνο επικοινωνίας είναι το 9312.390 - 4.

Ο ΝΙΚ ΧΕΪΝΤΦΕΛΝΤ θα είναι μαζί με τον Ζαν Αλεζί, φυσικά, ο οδηγός που θα εμπιστευτεί τη νέα χρονιά ο Αλέν Προστ. Ο Γάλλος πολυπρωταθλητής δήλωσε υπερήφανος για τη μεταγραφή του Χέινφελντ που είναι πρωταθλητής στη Φόρμουλα 3 και πρόσθεσε ότι αποτελούν το ιδανικό δίδυμο αφού συνδυάζουν εμπειρία με νεανικό ενθουσιασμό.

Ο Προστ ξεκαθάρισε ότι το συμβόλαιο με την Γκολουάζ Προστ Πεζώ είναι για ένα χρόνο με δυνατότητα ανανέωσης, ενώ ευχαρίστησε και τους απερχόμενους οδηγούς της ομάδας Πανίς και Τρούλι.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ