Σάββατο 18 Νοέμβρη 2006
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 27
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΜΠΑΣΚΕΤ - Α1
Παιχνίδια - παγίδες

Παιχνίδια - παγίδες κρύβει η 7η αγωνιστική, αφού απουσιάζει το κλασικό ντέρμπι. Ομως μια δεύτερη ματιά δείχνει ότι δε λείπουν τα ενδιαφέροντα παιχνίδια. Σε ένα από αυτά, στο κλειστό του Αγ. Θωμά, το Μαρούσι υποδεχόμενο τον ΠΑΟΚ αναζητά την αρχή για την αγωνιστική της ανάκαμψη. Οι 5 ήττες που έχει μέχρι τώρα δεν επιτρέπουν καινούρια στραβοπατήματα και ο αγώνας έχει το χαρακτήρα του ιδιαίτερα κρίσιμου για τους «κίτρινους». O Δικέφαλος από την πλευρά του έχει κάνει αλλαγές στο ρόστερ του (Πάρκερ και Ουάσιγκτον στη θέση των Αλεν και Πάνκο) και φιλοδοξεί να κάνει το δικό του νέο ξεκίνημα στο κλειστό του Αγίου Θωμά.

Αν κάποιο από τα παιχνίδια έχει το άρωμα της παλιάς κλασικής μάχης είναι αυτό ανάμεσα στον Αρη και την ΑΕΚ στο «Αλεξάνδρειο». Η κατάσταση που βρίσκεται βέβαια φέτος η Ενωση, μάλλον αφαιρεί από την αναμέτρηση το χαρακτήρα του ντέρμπι, αλλά ποτέ μη λες ποτέ... Ο Αρης προέρχεται από την υπερπροσπάθεια κόντρα στην Ορτέζ και έχει την ψυχολογία στα ύψη, αλλά και παραπάνω κούραση.

Πάντως δύσκολη αποστολή και μάλιστα εκτός έδρας περιμένει και το δεύτερο εκ των πρωτοπόρων Ολυμπιακό, που μετά τη νίκη επί της Λε Μαν στη Γαλλία για την Ευρωλίγκα θα τεστάρει τις δυνάμεις του στη Λάρισα κόντρα στην ΑΕΛ. Η κούραση των παικτών του είναι το μοναδικό που φοβάται ο Πίνι Γκέρσον.

Αντίθετα, ο τρίτος της παρέας του ρετιρέ, Παναθηναϊκός, αναμένεται να έχει εύκολη δουλιά κόντρα στην ΑΕΛ στο ΟΑΚΑ. Ο Μακεδονικός θα φιλοξενήσει το Αιγάλεω και ο Πανιώνιος την Ολυμπιάδα Πατρών. Την επιστροφή στις επιτυχίες θα προσπαθήσει να κάνει ο Απόλλωνας Πάτρας κόντρα στον Πανελλήνιο.

Το πρόγραμμα: Μακεδονικός - Αιγάλεω (17.00, ΣΠΟΤ+), Αρης - ΑΕΚ (17.00, ΕΤ-1), Μαρούσι - ΠΑΟΚ (19.00, ΣΟΥΠΕΡΣΠΟΡΤ), Απόλλων Π. - Πανελλήνιος (19.00), Παναθηναϊκός - Λάρισα (21.00). ΚΥΡΙΑΚΗ: Ολύμπια - Ολυμπιακός (17.00, ΕΤ-1), Πανιώνιος - Ολυμπιάδα (19.00 ΣΟΥΠΕΡΣΠΟΡΤ).


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ