Τετάρτη 22 Νοέμβρη 2006
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 25
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΒΟΛΕΪ
Πρόωρο αντίο...

Πρόωρο αντίο στα όνειρα για πρόκριση στον επόμενο γύρο του παγκόσμιου πρωταθλήματος σήμανε χτες για την Εθνική ανδρών, μετά την τέταρτη συνεχόμενη ήττα, αυτή τη φορά από την Κούβα με 3-2. Ετσι ο σημερινός αγώνας της Εθνικής κόντρα στην Αυστραλία (23.00, ΕΤ-1) έχει πλέον τυπικό χαρακτήρα. Οι διεθνείς, αν και πραγματοποίησαν την καλύτερη εμφάνισή τους στα γήπεδα της Ιαπωνίας, κάτι το άγχος για το αποτέλεσμα κάτι τα λάθη στα κρίσιμα σημεία οδήγησαν στην καθοριστική ήττα. Παρά το γεγονός ότι οι διεθνείς έχασαν εύκολα το πρώτο σετ (19-25), όρθωσαν το ανάστημά τους στο δεύτερο και με κύριο όπλο το μπλοκ πήραν «κεφάλι» από νωρίς (9-5, 13-8) και τελικά το κατέκτησαν με 25-20. To τρίτο σετ κρίθηκε στις λεπτομέρειες (22-25) και πιο τυχερή στάθηκε η Κούβα. Στο επόμενο η Εθνική αντέδρασε και με μπροστάρη τον Σωτήρη Πανταλέων πήρε το 4ο σετ αν και δυσκολεύτηκε με 25-21. Στο τάι μπρέικ η Ελλάδα ξεκίνησε καλά (προηγήθηκε 6-3) όμως δεν υπήρξε συνέχεια με αποτέλεσμα οι Κουβανοί να πάρουν τη νίκη 15-12.

Στους κόλπους της Εθνικής κυριαρχεί η απογοήτευση, αν και ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Κώστας Χαριτωνίδης, στάθηκε περισσότερο στα μελλοντικά καλά αυτής της παρουσίας...

Στα υπόλοιπα αποτελέσματα τους ομίλου της Ελλάδας για την 4η αγωνιστική ξεχώρισε η νίκη της Γερμανίας επί της Γαλλίας με 3-1, ενώ η Βραζιλία επικράτησε της Αυστραλίας με 3-0.

Αλλα αποτελέσματα: Αίγυπτος - Κίνα 2-3, Πουέρτο Ρίκο - Πολωνία 0-3, Ιαπωνία - Αργεντινή 3-1, Ιράν - Βουλγαρία 0-3, Τσεχία - Βενεζουέλα 3-0, Ιταλία - ΗΠΑ 3-1, Τυνησία - Καναδάς 2-3, Σερβία/Μαυροβούνιο - Κορέα 3-1, Ρωσία - Καζακστάν 3-0.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ