Σάββατο 9 Δεκέμβρη 2006
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 24
Επιλογές
μια ΕΚΔΗΛΩΣΗ

Μουσικοποιητική βραδιά μνήμης του δημοσιογράφου - ποιητή Γιάννη Θεοδωράκη πραγματοποιείται τη Δευτέρα (7μ.μ.), στον Πολυχώρο Νέου Κόσμου (Τιμοκρέοντος 6α, Αγ. Σώστης, 210 9344131), με τη Λαϊκή Ορχήστρα «Μίκης Θεοδωράκης», την Μαρία Δημητριάδη και το «Τρίφωνο». Είσοδος ελεύθερη.

  • Η Εταιρεία Ψυχοκοινωνικής Υγείας του Παιδιού - Εφήβου διοργανώνει σήμερα (11π.μ) και αύριο (11πμ, 4μ.μ.) εκδήλωση για παιδιά στην «Τεχνόπολη» του Δήμου Αθηναίων (Πειραιώς 100). Σε συνεργασία με την «Πάροδο» θα τραγουδήσουν και θα παρακολουθήσουν θεατρική παράσταση βασισμένη στις ιστορίες του βιβλίου των Αλκης Ζέη - Ζωρζ Σαρή «Αλλοι καιροί - Αλλα παιδιά». Το βιβλίο θα παρουσιάσει τη Δευτέρα (12μ), στο Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης (Βασ. Σοφίας και Ηροδότου 1), ο Τίτος Πατρίκιος. Διαβάζουν: Αλέκα Παΐζη, Ξένια Καλογεροπούλου. Συμμετέχουν οι εικονογράφοι του βιβλίου: Φωτεινή Στεφανίδη, Βάσω Ψαράκη.
  • Αφιέρωμα στην 20χρονη συνθετική δημιουργία του Γιώργου Μηνά, τη Δευτέρα (8.30μ.μ.), στον «Παρνασσό» (πλ. Καρύτση 8), με πρώτη εκτέλεση της «Επιστροφής των Κενταύρων» και άλλα έργα του.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ