Σάββατο 9 Δεκέμβρη 2006
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 27
ΜΝΗΜΕΣ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ
ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ

Πάνος Σταθάκος
Πάνος Σταθάκος
Φωτ.

Στα 60χρονα του ΔΣΕ, που τιμούνται από το Κόμμα μας, και στη μνήμη του αδελφού μας ΔΙΑΜΑΝΤΗ ΔΙΑΜΑΝΤΗ από τη Λίμνη Εύβοιας, μέλους του ΚΚΕ, μαχητή του ΔΣΕ, ο οποίος «έπεσε» στις 6 Ιούνη 1949 στη μάχη της Αρέθουσας Ικαρίας, προσφέρουμε για την οικονομική εξόρμηση 1.000 ευρώ.

Οι αδελφές του Σοφία Λίπα, Ελένη Κατοίκου, Αθηνά Στολίδη

* * *

Για να τιμήσω τους συντρόφους και συναγωνιστές της ΛΑΡΥΜΝΑΣ, που δε ζουν πια, προσφέρω για την οικονομική εξόρμηση του Κόμματος 500 ευρώ μέσω ΚΟΒ Κάτω Χαλανδρίου.

Νίκος Καψοκέφαλος

* * *

Φωτ.

Στις 30 Νοέμβρη συμπληρώθηκαν 23 χρόνια από το θάνατο του ΚΩΣΤΑ Κ. ΚΗΠΟΥΡΟΥ (Μαλέτσικου) στελέχους του ΚΚΕ, μαχητή του αλβανικού μετώπου, αγωνιστή της Εθνικής Αντίστασης και αξιωματικού του ΔΣΕ.

Στη μνήμη του η οικογένειά του πρόσφερε 130 ευρώ για την οικονομική εξόρμηση, μέσω ΚΟΒ Υμηττού και 30 ευρώ στο «Ριζοσπάστη».

* * *

Φωτ.

Στη μνήμη του αγωνιστή της Εθνικής Αντίστασης ΓΙΑΝΝΗ ΤΣΑΡΑ, ο οποίος έφυγε από τη ζωή στις 22 Οκτώβρη 2006 και αντί για μνημόσυνο προσφέρουμε στην οικονομική εξόρμηση 100 ευρώ.

Σμαρούλα Τσάρα

Ασπασία - Στέφανος, Χριστίνα - Θύμιος

Τα εγγόνια Σμαρούλα, Τριαντάφυλλος, Δημήτρης

* * *

Φωτ.

Στη μνήμη του αδελφού μου ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ, ΕΠΟΝίτη στην Κατοχή, προσφέρω 50 ευρώ για την οικονομική εξόρμηση, μέσω ΚΟΒ Χαϊδαρίου.

Νικόλαος Σούρτζης
Νικόλαος Σούρτζης
Γιώργος Γεωργιάδης

* * *

Φωτ.

Στη μνήμη του αγαπημένου μας πατέρα και παππού ΧΡΗΣΤΟΥ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΗ, μέλους του ΚΚΕ, προσφέρουμε 150 ευρώ, μέσω ΚΟΒ Κέντρου Χαϊδαρίου για την οικονομική εξόρμηση.

Η κόρη του Μέλα, ο γαμπρός του Αντώνης

Ο εγγονός του Σωτήρης

* * *

Φωτ. 2

Στη μνήμη του άντρα μου ΠΑΝΟΥ ΣΤΑΘΑΚΟΥ και του λατρευτού γιου μου ΔΗΜΗΤΡΗ ΣΤΑΘΑΚΟΥ προσφέρω, ως πρώτη δόση, για την οικονομική εξόρμηση 50 ευρώ, μέσω ΚΟΒ Νέας Φιλαδέλφειας-Νέας Χαλκηδόνας.

Μαίρη Σταθάκου

* * *

Φωτ.

Στη μνήμη του αγωνιστή της ΕΑΜικής Εθνικής Αντίστασης ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΣΟΥΡΤΖΗ από την Πρέβεζα και για την ονομαστική γιορτή του, προσφέρουμε, μέσω ΚΟΒ Νέας Χαλκηδόνας, 50 ευρώ.

Η οικογένειά του

* * *

Φωτ.

Στις 19 Δεκέμβρη κλείνουν 15 χρόνια από το θάνατο του αγωνιστή της Εθνικής Αντίστασης ΑΝΤΩΝΗ ΤΣΟΛΟΜΠΟΥ, μέλους του ΚΚΕ από το 1949. Υπήρξε πρόεδρος των συνταξιούχων Αθήνας, ηγετικό στέλεχος και πρόεδρος του σωματείου υποδηματεργατών από το 1962.

Για τη δράση του και τις προοδευτικές ιδές του διώχτηκε, φυλακίστηκε και εξορίστηκε για πολλά χρόνια.

Στη μνήμη του προσφέρουμε 50 ευρώ για την οικονομική εξόρμηση, μέσω ΚΟΒ Φρυγίας Βύρωνα.

Η γυναίκα του και τα παιδιά του

* * *

Στη μνήμη των ΣΤΡΑΤΗ και ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΚΟΥΛΟΥΡΟΥΔΗ, αγωνιστών της Εθνικής Αντίστασης, η οικογένεια Γιάννη Κουλουρούδη προσφέρει 100 ευρώ για την οικονομική εξόρμηση, μέσω ΚΟΒ Δικηγόρων.

* * *

Φωτ. 2

Στη μνήμη των γονιών μου ΓΙΑΝΝΗ και ΜΑΡΙΑΣ ΜΑΝΩΛΑ και του συζ ύγου μου ΚΩΣΤΑ ΒΟΡΙΛΑ, αγωνιστών της Εθνικής Αντίστασης, οι οποίοι αγωνίζονταν για τα ιδανικά του ΚΚΕ και του ΕΑΜ, προσφέρω για την οικονομική εξόρμηση 40 ευρώ, μέσω ΚΟΒ «Αγιου Παντελεήμονα» Αχαρνών.

Αθανάσιος Γεωργιάδης
Αθανάσιος Γεωργιάδης
Ελένη Βορίλα


Αντώνης Τσολομπός
Αντώνης Τσολομπός

Γιάννης Μανωλάς
Γιάννης Μανωλάς

Χρήστος Πολυχρονίδης
Χρήστος Πολυχρονίδης

ΜΑΡΙΑ ΜΑΝΩΛΑ
ΜΑΡΙΑ ΜΑΝΩΛΑ

Κώστας Κηπουρός
Κώστας Κηπουρός

Δημήτρης Σταθάκος
Δημήτρης Σταθάκος

Γιάννης Τσάρας
Γιάννης Τσάρας

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ