Τετάρτη 13 Δεκέμβρη 2006
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 29
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΠΑΟ
Στόχος η πρωτιά

Για την πρωτιά του έβδομου ομίλου του κυπέλλου UEFA, αγωνίζεται σήμερα στο Παρίσι ο ΠΑΟ (MEGA 21:45) κόντρα στην Παρί Σεν Ζερμέν. «Πάμε με στόχο να συνεχίσουμε τη θετική παρουσία του Παναθηναϊκού στην Ευρώπη. Θα πάμε να χαρούμε το παιχνίδι και παράλληλα να δώσουμε την ευκαιρία να αγωνιστούν παίκτες που δεν έχουν πολλά λεπτά συμμετοχής ως τώρα», δήλωσε ο Ισπανός τεχνικός του τριφυλλιού Βίκτορ Μουνιόθ, ο οποίος ερωτηθείς για το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού πρόσθεσε: «Δείχνει το μεγαλείο του Παναθηναϊκού. Είναι πολύ θετικό για την ομάδα αλλά και για τον κόσμο, η κατασκευή ενός τέτοιου γηπέδου».

Ο προπονητής του «τριφυλλιού» δεν αποκλείεται να ξεκινήσει τον Εζεκίελ Γκονζάλες στην αναμέτρηση με την Παρί Σεν Ζερμέν καθώς ο Αργεντινός νιώθει έτοιμος να αγωνιστεί. Βασικοί αναμένεται να ξεκινήσουν οι Μπίσκαν, Νίλσον και Δάρλας, ενώ θέση διεκδικεί και ο Αντονσον.

Κατά τ' άλλα, κάτω από πρωτοφανή και... δρακόντεια - για τα γαλλικά και όχι μόνο δεδομένα - αστυνομικά μέτρα προστασίας θα διεξαχθεί ο αγώνας στο «Παρκ Ντε Πρενς», όπως έγινε γνωστό και από τον πλέον αρμόδιο φορέα, την ίδια την UEFA.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ