Σάββατο 16 Δεκέμβρη 2006
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 25
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ - Α' ΕΘΝΙΚΗ
Πέφτει η αυλαία

Η 15η αγωνιστική, στο επαγγελματικό πρωτάθλημα της Α' Εθνικής, αποτελεί και την αυλαία του πρώτου γύρου. Ανεξάρτητα από τα αποτελέσματα, ο Ολυμπιακός έχει κατακτήσει τον άτυπο τίτλο του «πρωταθλητή χειμώνα». Βέβαια, τόσο αυτός όσο και οι συνδιεκδικητές του, επιζητούν να κλείσουν θετικά τη χρονιά.

Οι πρωτοπόροι υποδέχονται τον Ιωνικό και δηλώνουν αποφασισμένοι να μην ξαναπεράσουν ό,τι με το Αιγάλεω. Στοχεύουν σε άνετη επικράτηση, που θα τους επιτρέψει να κάνουν ήρεμες γιορτές και να διατηρήσουν το +5. Μπορούν να τους κοντράρουν οι Νικαιώτες ύστερα και από τη νέα «καμπάνα», που ουσιαστικά τους στέλνει στη Β' Εθνική;

Επιστροφή στις νίκες θέλει η ΑΕΚ, που υποδέχεται τον Πανιώνιο. Οι «κιτρινόμαυροι» δε θέλουν να απομακρυνθούν και άλλο από την κορυφή, αλλά και να μην αξιοποιήσουν ενδεχόμενο... δώρο του Παναθηναϊκού. Οι Νεοσμυρνιώτες παρουσιάζονται αποφασισμένοι να παλέψουν για το καλύτερο.

Ο Παναθηναϊκός (τουλάχιστον θεωρητικά) έχει τη δυσκολότερη αποστολή. Θ' αγωνιστεί στην Κέρκυρα και το ερωτηματικό είναι αν η... τραυματική εμπειρία του Παρισιού, θα έχει αντίκτυπο και πόσο στην απόδοσή του. Οι γηπεδούχοι - υποστηρίζουν ότι - είναι έτοιμοι για καλή εμφάνιση και θετικό αποτέλεσμα.

Το πλήρες πρόγραμμα έχει ως εξής: ΣΗΜΕΡΑ: Ατρόμητος - Αρης (17.00, ΣΟΥΠΕΡΣΠΟΡ), Ηρακλής - Ξάνθη (19.00, ΣΟΥΠΕΡΣΠΟΡ), Ολυμπιακός - Ιωνικός (19.00, ΝΕΤ). ΑΥΡΙΟ: Αιγάλεω - Εργοτέλης, Λάρισα - Καλαμαριά (15.00), Κέρκυρα - Παναθηναϊκός (16.45, ΑΛΦΑ), ΟΦΗ - ΠΑΟΚ (17.00, ΣΟΥΠΕΡΣΠΟΡ), ΑΕΚ - Πανιώνιος (19.00, ΣΟΥΠΕΡΣΠΟΡ).

Στη Β' Εθνική, το πρόγραμμα της 13ης αγωνιστικής, περιλαμβάνει τις αναμετρήσεις: ΣΑΒΒΑΤΟ (15.00): Εθνικός Αστέρας - Πανσερραϊκός, Καλλιθέα - Γιάννινα, Χαϊδάρι ΑΟ - Πανθρακικός. ΚΥΡΙΑΚΗ (15.00): Αστέρας Τρίπολης - Καλαμάτα, Ηλυσιακός - Νίκη Βόλου (ΕΤ-3), Λεβαδειακός - Βέροια, Προοδευτική - Αγροτικός Αστέρας, Εθνικός Πειραιώς - Καστοριά. ΔΕΥΤΕΡΑ: Μεσσηνιακός - Θρασύβουλος Φυλής (16.00, ΕΤ-3).


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ