Τρίτη 19 Δεκέμβρη 2006
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 27
ΜΝΗΜΕΣ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ
ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ

Ελισάβετ Γεωργίου
Ελισάβετ Γεωργίου
Φωτ.

Στη μνήμη του αξέχαστου συντρόφου και εξαδέλφου ΘΑΝΑΣΗ ΠΑΠΑΡΗΓΑ, προσφέρω στην οικονομική εξόρμηση του ΚΚΕ, του κόμματος που τόσο τίμησε, αλλά και τιμήθηκε από αυτό, 75 ευρώ, μέσω ΚΟΒ Χολαργού.

Νίκος Α. Χαρίσης

* * *

Φωτ.

Στη μνήμη της ΕΛΙΣΑΒΕΤ ΓΕΩΡΓΙΟΥ και του ΝΕΟΚΛΗ ΦΕΙΔΑΚΗ, η Καίτη Φειδάκη προσφέρει 80 ευρώ στο ΚΚΕ για την οικονομική εξόρμηση.

* * *

Στη μνήμη της ΕΛΙΣΑΒΕΤ ΓΕΩΡΓΙΟΥ και της ΝΙΤΣΑΣ ΤΣΑΚΙΡΙΔΗ, οι Κική Τσακριλή και Ευγενία Φειδάκη προσφέρουν 50 ευρώ στο ΚΚΕ για την οικονομική εξόρμηση.

***

Φωτ

Συμπληρώθηκαν 15 χρόνια από τότε που «έφυγε» από κοντά μας ο αγαπημένος μας σύντροφος και πατέρας ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΡΗΓΑΣ. Στη μνήμη του, προσφέραμε 100 ευρώ για την οικονομική εξόρμηση, μέσω ΚΟΒ «Αγ. Παρασκευής».

Τασία, Κώστας, Σταμάτης Ρήγας

***

φωτ 2

Στη μνήμη του παππού και της γιαγιάς του, ΣΑΒΒΑ και ΒΙΚΤΩΡΙΑΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΔΗ, αγωνιστών της ΕΑ, ο Χρυσόπουλος Αλέξανδρος προσφέρει 40 ευρώ, μέσω ΚΟΒ Καλαμαριάς, σαν πρώτη δόση, στην οικονομική εξόρμηση του ΚΚΕ.

***

Φωτ

Στη μνήμη του λατρευτού μου συζύγου ΘΑΝΑΣΗ ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ, προσφέρω για την Οικονομική Εξόρμηση 300 ευρώ, μέσω ΚΟΒ Βότση Καλαμαριάς Θεσσαλονίκης

Η συντρόφισσά του στη ζωή και τον αγώνα Πελαγία Παπαθανασίου

***

Στη μνήμη του σ. ΚΟΥΛΗ ΜΗΛΑ, που «έφυγε» στις 16.11 και για την οικονομική εξόρμηση του ΚΚΕ, προσφέρω 100 ευρώ.

Λεμονίδης Γιώργος

***

Η Αφροδίτη Κωνσταντίνου - Παπαδοπούλου, στη μνήμη του άνδρα της ΣΩΤΗΡΗ και του αδερφού της ΔΗΜΗΤΡΗ (ΚΑΡΥΟΦΙΛΙΑ) προσφέρει στην οικονομική εξόρμηση 30 ευρώ, μέσω ΚΟΒ Μελισίων.

***

Πέρασαν 13 χρόνια από το θάνατο του αγαπημένου μου συζύγου ΧΡΗΣΤΟΥ ΞΕΝΟΠΑΝΑΓΟΥ, μέλους του ΚΚΕ και αγωνιστή του λαϊκού κινήματος. Στη μνήμη του προσφέρω το ποσό των 50 ευρώ στο ΚΚΕ, μέσω ΚΟΒ Αγ. Δημητρίου, 30 ευρώ στο παράρτημα Αγ. Δημητρίου της ΠΕΑΕΑ και 20 ευρώ στο «Ριζοσπάστη».

ΠΑΠΑΡΗΓΑΣ ΘΑΝΑΣΗΣ
ΠΑΠΑΡΗΓΑΣ ΘΑΝΑΣΗΣ
Η γυναίκα του Φρόσω Ξενοπανάγου

***

Ο Γιώργης Αντεμισάρης, στη μνήμη των γονιών του, προσφέρει 300 ευρώ στην οικονομική εξόρμηση του ΚΚΕ, μέσω ΚΟΒ Αγ. Δημητρίου.

***

Στην αξέχαστη μνήμη του συντρόφου μου ΣΠΥΡΟΥ ΤΣΟΥΚΑΛΑ, μέλους του ΚΚΕ και αγωνιστή της ΕΑ, προσφέρω 70 ευρώ για την οικονομική εξόρμηση του Κόμματος.

Πόπη Τσουκαλά

***

Χριστούγεννα 2006, συμπληρώνονται 13 χρόνια από το θάνατο του αγαπημένου μου συντρόφου στη ζωή και τον αγώνα, ΝΙΚΟΥ ΜΠΑΡΜΠΑΛΕΤΣΟΥ. Στη μνήμη του προσφέρω 25 ευρώ στο ΚΚΕ.

Με συντροφικούς χαιρετισμούς

Μπαρμπαλέτσου Ελένη


ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΔΟΥ ΒΙΚΤΩΡΙΑ
ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΔΟΥ ΒΙΚΤΩΡΙΑ

ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΔΗΣ ΣΑΒΒΑΣ
ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΔΗΣ ΣΑΒΒΑΣ

ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΘΑΝΑΣΗΣ
ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΘΑΝΑΣΗΣ

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ