Τετάρτη 20 Δεκέμβρη 2006
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 29
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ
Τα χρειάστηκε...

Αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ (5' Τουρνάς), ο Ολυμπιακός ξεπέρασε δύσκολα το εμπόδιο του Χαϊδαρίου με 1-3 (36' Παππάς, 67' Μπόρχα, 92' Οκκάς). Ετσι οι «ερυθρόλευκοι» συνεχίζουν στους 8 του θεσμού.

  • Για του... χρόνου και συγκεκριμένα στις 10 Γενάρη ανανέωσαν το ραντεβού τους για να τα... ξαναπούν Ηρακλής και ΠΑΣ Γιάννενα, όσον αφορά την πρόκριση στα προημιτελικά του Κυπέλλου. Το χτεσινό 1-1 των δυο ομάδων στο «Καυτατζόγλειο» φέρνει πλέον τους Γιαννιώτες σε πλεονεκτική θέση, αφού έχουν τη ρεβάνς στην έδρα τους. Αντίθετα, ο Ηρακλής πέταξε την ευκαιρία να «καθαρίσει» από τώρα την πρόκριση. Είχε την τύχη στα χέρια του αφού προηγήθηκε νωρίς με τον Διαμαντίδη (6'). Η υπεροχή του όμως στο Α' μέρος δε μεταφράστηκε σε κάποιο άλλο τέρμα. Τα Γιάννενα, που στην επανάληψη ανέβασαν ρυθμό στην απόδοσή τους, κατάφεραν να ισοφαρίσουν στο 75' με απευθείας φάουλ του Σαϊτιώτη.
  • Στα σημερινά παιχνίδια ξεχωρίζει η αναμέτρηση στη Ν. Σμύρνη, όπου ο Πανιώνιος θα φιλοξενήσει την Ξάνθη (16.00, ΝΕΤ), με το παιχνίδι να συγκαταλέγεται στα αμφίρροπα. Λογικό φαβορί είναι στο ΟΑΚΑ ο Παναθηναϊκός απέναντι στην Καλαμαριά (18.45, ΝΕΤ) ωστόσο ερωτηματικό αποτελεί το πώς θα εμφανιστούν οι «πράσινοι», μετά τις απανωτές ήττες σε Ελλάδα και Ευρώπη και το βαρύ κλίμα που έχει διαμορφωθεί. Ρεβάνς για την ήττα της την Κυριακή στο πρωτάθλημα θέλει να πάρει στο Βόλο η Νίκη απέναντι στον Ηλυσιακό (14.30, ΕΤ-1).

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ