Παρασκευή 29 Δεκέμβρη 2006
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 31
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΠΑΟ
Βάρος στην επίθεση

Εναγωνίως λύση στην επίθεση θέλει ο Παναθηναϊκός και κάνει ...ρεπορτάζ αγοράς

Οχι αμυντικό (Μπίσκαν φωτ.) αλλά επιθετικό αναζητεί ο ΠΑΟ

Eurokinissi

Οχι αμυντικό (Μπίσκαν φωτ.) αλλά επιθετικό αναζητεί ο ΠΑΟ
Στο θέμα της απόκτησης του επιθετικού έχουν ρίξει το βάρος τους οι άνθρωποι του «τριφυλλιού» το τελευταίο διάστημα και δεν αποκλείεται ο νέος παίκτης να τεθεί στη διάθεση του Βίκτορ Μουνιόθ για το ματς του πρωταθλήματος κόντρα στο Αιγάλεω. Πρώτος στόχος φέρεται να παραμένει ο Σάλβα Μπαγέστα, ωστόσο μετά τις χτεσινές δηλώσεις του Ισπανού άσου τα πράγματα μάλλον μπερδεύονται. Το μόνο σίγουρο πάντως είναι ότι ο Παναθηναϊκός επιθυμεί το δανεισμό του παίκτη από τη Μάλαγα και όχι την απόκτησή του με κανονική μεταγραφή.

Στο μεταξύ οι «πράσινοι» φέρεται να εξετάζουν και την περίπτωση του Ιβάν Καβιέδες. Ο διεθνής επιθετικός του Εκουαδόρ προτάθηκε στο «τριφύλλι» και ήδη οι άνθρωποι του συλλόγου μελετούν το συγκεκριμένο θέμα. Ο 29χρονος παίκτης είχε πολύ καλή παρουσία με τα χρώματα της εθνικής ομάδας της χώρας του στο Μουντιάλ της Γερμανίας και έχει μείνει ελεύθερος από την Μπαρτσελόνα του Ισημερινού.

Οσον αφορά την ελληνική αγορά, ο Παναθηναϊκός δεν καίγεται για κάποιον παίκτη χωρίς αυτό, πάντως, να σημαίνει ότι γυρίζει την πλάτη του σε καλές περιπτώσεις. Ο Νίκος Σπυρόπουλος του Πανιωνίου βρίσκεται στην πράσινη λίστα και μάλιστα υπάρχει η πληροφορία ότι οι δύο ομάδες έχουν συμφωνήσει ο νεαρός παίκτης να κατηφορίσει το καλοκαίρι στην Παιανία. Σχετικά με τον Στάθη Αλωνεύτη, η εμφάνισή του στο ΟΑΚΑ στο ματς της Λάρισας με τον Παναθηναϊκό, κίνησε το ενδιαφέρον του Βίκτορ Μουνιόθ και δεν αποκλείεται να υπάρξουν κινητοποιήσεις, αφού το συμβόλαιό του λήγει το καλοκαίρι και η θεσσαλική ομάδα είναι πολύ πιθανόν να επιδιώξει να τον πουλήσει.

Στο μεταξύ, στην Παιανία επιστρέφει ο Τσίγκας από τον ΠΑΟΚ (είχε δοθεί δανεικός), αφού τα χρέη προς τον παίκτη είναι 100.000 ευρώ...


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ