Τετάρτη 10 Γενάρη 2007
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 27
ΜΝΗΜΕΣ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ
ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ

Ρήνα Μωραϊτη
Ρήνα Μωραϊτη
Φωτ.

Στη μνήμη του αγωνιστή ΓΙΩΡΓΟΥ ΑΔΑΜ, στελέχους της ΚO Θριάσιου - Μεγαρίδας του ΚΚΕ και συνδικαλιστή στο χώρο των ΟΤΑ, ο οποίος πέθανε στις 28 Δεκέμβρη 2006, προσφέρουν στην ΚΟ Θριάσιου - Μεγαρίδας για την οικονομική εξόρμηση

- Η οικογένειά του 300 ευρώ

- Ο Σύλλογος Γυναικών Ελευσίνας 50 ευρώ

- Η Επιτροπή Ειρήνης Ελευσίνας 30 ευρώ

- Το Παράρτημα της ΠΕΑΕΑ Ελευσίνας και Πέριξ 70 ευρώ

- Οι συναθλητές του στον «Πανελευσινιακό» 50 ευρώ

- Σύντροφοι και φίλοι του 520 ευρώ

* * *

Στη μνήμη των ΤΗΛΕΜΑΧΟΥ ΓΑΒΡΗΛΙΔΗ, ΝΙΚΟΥ ΚΑΡΑΓΙΩΡΓΟΥ και ΚΩΣΤΑ ΠΕΤΡΟΓΛΟΥ, στελεχών του ΚΚΕ - μεταναστών στη Γερμανία, ο Φ.Μ. προσφέρει για την οικονομική εξόρμηση 300 ευρώ.

* * *

Φωτ. 2

Στη μνήμη των αγαπημένων γονιών μας ΝΙΚΟΥ ΜΩΡΑΪΤΗ και ΡΗΝΑΣ ΜΩΡΑΪΤΗ προσφέρουμε στο ΚΚΕ για την οικονομική εξόρμηση, μέσω ΚΟΒ «Ριζοσπάστη», 50 ευρώ.

Γιώργης και Ολγα

* * *

Φωτ.

Στη μνήμη του αγωνιστή - κομμουνιστή πατέρα μου ΦΑΝΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗ λίγα κόκκινα γαρίφαλα και 100 ευρώ για την οικονομική εξόρμηση, μέσω ΚΟΒ Πειραιά.

Νίκος Κωνσταντινίδης

* * *

Ο Π.Π.Σ. πρόσφερε 5.000 ευρώ στο ΚΚΕ για να ενισχυθεί στους ωραίους και συνεπείς αγώνες του για την καλυτέρευση της ζωής όλων και για τον γρήγορο ερχομό της παγκόσμιας κομμουνιστικής κοινωνίας, της ευημερίας και της ευγενούς άμιλλας για την αέναη καλυτέρευση κάθε ζωής επί της Γης.

Νίκος Μωραϊτης
Νίκος Μωραϊτης
* * *

Ο Δ.Σ. προσφέρει, μέσω ΚΟΒ ΔΕΗ Πειραιά, 200 ευρώ, ως τρίτη δόση για την οικονομική εξόρμηση, στη μνήμη συναδέλφων του στη ΔΕΗ, οι οποίοι έδωσαν τη ζωή τους στους αγώνες για τα ιδανικά του ΚΚΕ.

* * *

Φωτ.

Στη μνήμη του συντρόφου μου στη ζωή ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΑΣΙΜΑΤΗ, ο οποίος «έφυγε» από κοντά μας στις 4 Γενάρη 2007, προσφέρω 30 ευρώ για την οικονομική εξόρμηση, μέσω ΚΟΒ Ηρακλείου.

Η σύζυγός του Αλεξάνδρα Κασιμάτη

* * *

Στη μνήμη της αγωνίστριας του λαϊκού κινήματος ΕΛΕΝΗΣ ΙΩΑΝΝΙΔΟΥ, τα εξαδέλφια της Γιώργος και Μαρία Κοντού προσφέρουν για την οικονομική εξόρμηση, μέσω ΚΟΒ Ευγένειας - Χαραυγής, 50 ευρώ.

* * *

Στη μνήμη των αγωνιστών, οι οποίοι έδωσαν τη ζωή τους στον τίμιο αγώνα για τα ιδανικά του σοσιαλισμού, προσφέρω, μέσω ΝΕ Ηλείας, 120 ευρώ.

Λάμπης Αλεξανδρόπουλος

* * *

Στη μνήμη των αγωνιστών ΒΑΣΙΛΗ ΠΡΙΟΒΟΥΛΟΥ, ασυρματιστή του ΔΣΕ, από το Νεοχώρι Τρίπολης, ο οποίος «έπεσε» στη μάχη της Φλώρινας, ΒΑΣΙΛΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΥ (Λόντου), από τις Καρυές Αργολίδας, ΒΑΣΙΛΗ ΓΚΑΡΓΚΑ, από το Νεοχώρι Τρίπολης, ΦΩΤΕΙΝΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΥ, η οποία πέθανε από βασανιστήρια, από το Αγρίνιο και ΦΩΤΕΙΝΗΣ ΦΡΑΓΚΟΥ, από την Ικαρία, ο Νίκος Μπουζαρέλος, ανάπηρος της Εθνικής Αντίστασης, προσφέρει 100 ευρώ για την οικονομική εξόρμηση, μέσω ΚΟΒ «Αγ. Παρασκευής».

Παναγιώτης Καρδάρας
Παναγιώτης Καρδάρας
* * *

Ο Αιμίλιος Βινιεράτος προσφέρει στην οικονομική εξόρμηση 50 ευρώ στη μνήμη των αγωνιστών ΓΕΡΑΣΙΜΟΥ ΦΛΩΡΑΤΟΥ, στελέχους του ΚΚΕ και παλιού Ακροναυπλιώτη και της αδελφής του ΑΓΓΕΛΙΚΗΣ ΒΕΡΟΙΟΥ - ΦΛΩΡΑΤΟΥ.

* * *

Φωτ. 2

Η Μαρία Κούβαρη προσφέρει 50 ευρώ στην οικονομική εξόρμηση, μέσω ΚΟΒ Ιλισίων, στη μνήμη της γιαγιάς της ΑΓΓΕΛΙΚΗΣ ΚΟΤΣΕΔΑΚΗ, αγωνίστριας της Εθνικής Αντίστασης - ΕΑΜ Ικαρίας και του παππού της ΣΤΑΥΡΟΥ ΚΟΤΣΕΔΑΚΗ, μελών του ΚΚΕ.

* * *

Φωτ.

Στη μνήμη του πολυαγαπημένου μας συζύγου, πατέρα και παππού ΘΩΜΑ ΠΑΠΑΔΟΥΛΗ προσφέρουμε 50 ευρώ στην οικονομική εξόρμηση.

Η οικογένειά του

* * *

Στη μνήμη του αδελφού μου ΓΙΑΝΝΗ ΣΤΑΝΑΤΙΑΔΗ, αγωνιστή της Εθνικής Αντίστασης και μαχητή του ΔΣΕ και του συντρόφου μου στη ζωή και στον αγώνα ΛΑΜΠΡΟΥ ΠΙΤΤΙΑ, επίσης αγωνιστή της Εθνικής Αντίστασης, προσφέρω, ως δεύτερη δόση, στην οικονομική εξόρμηση 30 ευρώ μέσω ΚΟΒ Χαλκηδόνας - Κιλικιανών.

Χρυσούλα Πιττιά

* * *

Στη μνήμη του αγωνιστή της Εθνικής Αντίστασης ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ, στελέχους του ΚΚΕ, Συνταγματάρχη του ΔΣΕ, διοικητή του Αρχηγείου Φθιωτιδοφωκίδας και διοικητή μεραρχίας Κεντρικής Μακεδονίας του ΔΣΕ, ο Γιάννης Βούζας (Λαδιάς) προσφέρει 50 ευρώ για την οικονομική εξόρμηση, μέσω ΚΟΒ Χρισσού.

Φάνης Κωνσταντινίδης
Φάνης Κωνσταντινίδης
* * *

Φωτ.

Πέρασαν 13 χρόνια από τις 29 Γενάρη 1994 που «έφυγε» από κοντά μας ο αγωνιστής ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΑΡΔΑΡΑΣ, μέλος του ΚΚΕ, οικοδόμος. Υπήρξε συνδικαλιστής με δραστήρια συμμετοχή στους λαϊκούς αγώνες και καθημερινός αναγνώστης του «Ριζοσπάστη».

Στη μνήμη του προσφέρουμε 100 ευρώ για την οικονομική εξόρμηση, μέσω ΚΟΒ Κυψέλης.

Η γυναίκα του, τα παιδιά και τα εγγόνια του

* * *

Στη μνήμη του αγωνιστή της Εθνικής Αντίστασης ΓΙΑΝΝΗ ΠΑΤΡΙΚΙΟΥ, μέλους του ΚΚΕ, η σύζυγός του Αννα προσφέρει 50 ευρώ, μέσω ΚΟΒ Κυψέλης, για την οικονομική εξόρμηση.


Θωμάς Παπαδούλης
Θωμάς Παπαδούλης

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ