Παρασκευή 4 Αυγούστου 2000
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 23
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΜΠΑΣΚΕΤ
Και ο Λημνιάτης στον ΠΑΟΚ

O Γιώργος Λημνιάτης είναι και επίσημα το έβδομο μεταγραφικό απόκτημα του ΠΑΟΚ, καθώς ο «Δικέφαλος» του Βορρά ανακοίνωσε την απόκτησή του. Ο 29χρονος πλέι μέικερ θα υπογράψει συμβόλαιο, το οποίο θα είναι μονοετούς διάρκειας με δικαίωμα ανανέωσης για έναν ακόμη χρόνο. Η μεταγραφή του Λημνιάτη, που θα είναι ο τρίτος πλέι - μέικερ της ομάδας μετά τους Κορωνιό, Κολντεμπέλα, έγινε μετά από εισήγηση του Κώστα Φλεβαράκη, προκειμένου να καλύψει το κενό που άφησε η αποχώρηση του Νίκου Βετούλα, που μεταγράφηκε στη Νίαρ Ιστ.

  • Ο επιμένων νικά λένε και κάπως έτσι έχουν τα πράγματα για τον προπονητή του Περιστερίου Αργύρη Πεδουλάκη, που από χθες ο επί διετίας στόχος του, Αντεμόλα Οκουλάγια, ανήκει στο σύλλογο των δυτικών προαστίων. Αυτή αποτελεί, ουσιαστικά, την τρίτη μεταγραφή των Περιστεριωτών, αφού ήδη έχουν συμφωνήσει, τόσο με τον Μπάιρον Ντίνκινς, όσο και με τον Δανό, πρώην σέντερ της ΑΕΚ, Μίκαελ Αντερσεν. Οι μετεγγραφές θα ανακοινωθούν όλες μαζί, μόλις όμως οριστικοποιηθεί και η παραμονή του Χοσέ Λάσα.
  • Ενας τυφώνας.... για τη Δάφνη. Ο Μπράντον Αλμπερτ Κουρτζ από το πανεπιστήμιο της Τούλσα πήρε το χρίσμα από τον Νίκο Χριστοδούλου και τη διοίκηση της ομάδας, ως ο πρώτος ξένος. Ο 23χρονος Αμερικανός έχει ύψος 2,08 και αγωνίζεται κυρίως ως σέντερ, όμως το καλό του σουτ από τα 6,25 τον βοηθάει να κινείται και στην περιφέρεια.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ