Πέμπτη 11 Γενάρη 2007
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 27
ΜΝΗΜΕΣ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ
ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ

Μάρκος Δουληγέρης
Μάρκος Δουληγέρης
Φωτ.

Για τα 60χρονα του Δημοκρατικού Στρατού Ελλάδας, στη μνήμη του ΝΙΚΟΥ ΓΚΕΝΑ, αγαπημένου συζύγου, πατέρα και παππού, μέλους του ΚΚΕ, αξιωματικού του ΔΣΕ, προσφέρουμε 100 ευρώ για την οικονομική εξόρμηση, μέσω ΚΟΒ ΤΕΙ Αθήνας.

Η σύζυγος Μαρία

Τα παιδιά Ευαγγελία, Ευτυχία, Γιώργος, Δημήτρης

Τα εγγόνια Μαρία-Λουτσία, Στέλιος, Φωτεινή, Ελένη, Νικολίτσα

* * *

Στη μνήμη του ΑΘΗΝΟΔΩΡΟΥ ΚΑΤΣΑΒΟΥΝΙΔΗ, ενός από τους ήρωες της Ακροναυπλίας και καθοδηγητή των δυνάμεων του ΕΛΑΣ, που, σε σκληρές εκ παρατάξεως μάχες, συνέτριψαν στο Διδυμότειχο τις χιτλεροφασιστικές δυνάμεις κατοχής και απελευθέρωσαν την πρώτη ελληνική γωνιά του Εβρου, στις 28 Αυγούστου 1944, ο Κ. Λ. προσφέρει, μέσω της ΚΟΒ Λογοτεχνών, στην οικονομική εξόρμηση του ΚΚΕ 800 ευρώ.

* * *

Στη μνήμη των ΑΝΤΩΝΗ και ΝΙΚΟΥ ΑΜΠΑΤΙΕΛΟΥ, του ΓΕΡΑΣΙΜΟΥ ΚΟΛΑΪΤΗ, του ΓΕΡΑΣΙΜΟΥ ΔΕΣΤΟΥΝΗ και του ΝΤΙΝΟΥ ΤΣΙΡΟΥ ο Αγγελος Κοκκινάκης και η Δήμητρα Καναβά προσφέρουν στην οικονομική εξόρμηση, μέσω ΚΟ Ναυτεργατών, 200 ευρώ.

* * *

Φωτ.

Στη μνήμη του συζύγου μου ΙΩΑΝΝΗ ΜΗΤΡΑΝΤΖΑ και των αδελφών μου ΧΡΟΝΗ και ΣΑΒΒΑ ΠΟΖΑΤΖΙΔΗ προσφέρω 50 ευρώ, μέσω ΚΟΒ Κυψέλης, για την οικονομική εξόρμηση.

Σοφία Μητραντζά

* * *

Φωτ.

Στη μνήμη του αγαπημένου πατέρα μας ΘΩΜΑ ΤΣΑΚΡΑΛΙΔΗ προσφέρουμε για την οικονομική εξόρμηση, μέσω ΚΟΒ «Ριζοσπάστη», 50 ευρώ.

Ολγα και Γιώργης

* * *

Ενας χρόνος συμπληρώνεται από τότε που μας «άφησε» ξαφνικά ο ΓΙΑΝΝΗΣ Μιλτιάδη ΣΠΥΡΙΔΑΚΗΣ, μέλος του ΚΚΕ.

Στη μνήμη του προσφέρουμε 200 ευρώ για την οικονομική εξόρμηση.

Τα ανίψια του Φανή και Αλέξανδρος

Στέλλα και Βασίλης

* * *

Φωτ.

Θωμάς Βέτσος
Θωμάς Βέτσος
Στη μνήμη του πατέρα μου ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΔΟΥΚΑ, αγωνιστή της Εθνικής Αντίστασης και μαχητή του ΔΣΕ, με τη συμπλήρωση 9 χρόνων από το θάνατό του, προσφέρω για την οικονομική εξόρμηση, μέσω ΚΟΒ Βοτανικού, 100 ευρώ.

Χρήστος Δούκας

* * *

Στη μνήμη της κουμπάρας μου ΜΑΙΡΗΣ ΑΣΚΑΡΙΔΟΥ, μέλους του ΚΚΕ, η οποία μας «άφησε» πριν από μερικές μέρες, προσφέρω για την οικονομική εξόρμηση, μέσω ΚΟΒ Κάτω Πετραλώνων, 200 ευρώ.

Ντίνα Αναγνωστοπούλου

* * *

Στη μνήμη του ΓΙΩΡΓΟΥ ΚΑΡΑΡΙΖΟΥ, δυο χρόνια μετά το θάνατό του, η σύζυγός του Κυριακή Καραρίζου προσφέρει για την οικονομική εξόρμηση 50 ευρώ, μέσω ΚΟΒ Κολιάτσου.

* * *

Φωτ.

Πέρασαν 9 χρόνια από τότε που έφυγε από τη ζωή ο ΜΑΡΚΟΣ ΔΟΥΛΗΓΕΡΗΣ.

Στη μνήμη του αξέχαστου αυτού αγωνιστή προσφέρουμε για την οικονομική εξόρμηση, μέσω ΚΟΒ Βιομηχανίας, 50 ευρώ.

Ο αδελφός του Τάκης Δουληγέρης και η γυναίκα του Ανδριανή

* * *

Φωτ. 2

Η αγαπημένη σύζυγός μου ΕΛΕΝΗ Βέτσου - ΑΡΒΑΝΙΤΑΚΗ γεννήθηκε το 1921 στην Κυπαρισσία Μεσσηνίας, διπλό θύμα πολέμου, από πατέρα που σκοτώθηκε στη Μικρά Ασία το 1921 και από τον μοναδικό αδελφό της ΘΩΜΑ ΒΕΤΣΟ, ο οποίος εκτελέστηκε το 1943 στο στρατόπεδο της Τρίπολης από τους Γερμανούς.

Στη μνήμη τους προσφέρω στην οικονομική εξόρμηση του ΚΚΕ, μέλος του οποίου είμαι από το 1942, 200 ευρώ, μέσω ΚΟΒ Κέντρου Βύρωνα.

Θωμάς Τσακραλίδης
Θωμάς Τσακραλίδης
Επίσης προσφέρω 100 ευρώ στο Κέντρο Μελέτης της Ιστορίας της Εθνικής Αντίστασης.

Ο σύζυγος Φώτης Νικ. Αρβανιτάκης

* * *

Φωτ.

Στη μνήμη της πολυαγαπημένης μας ΜΑΡΙΚΑΣ ΣΑΚΕΤΤΑ, η οποία «έφυγε» από κοντά μας πριν από 4 χρόνια και την οποία δε θα ξεχάσουμε ποτέ, προσφέρω 30 ευρώ για την οικονομική εξόρμηση, μέσω ΚΟΒ Καλλιθέας Θεσσαλονίκης.

Βασίλης Σακέττας


Γιώργος Δούκας
Γιώργος Δούκας

Νίκος Γκένας
Νίκος Γκένας

Γιάννης Μητραντζάς
Γιάννης Μητραντζάς

Μαρίκα Σακέττα
Μαρίκα Σακέττα

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ