Παρασκευή 12 Γενάρη 2007
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 25
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ - ΚΥΠΕΛΛΟ
Εφερε ντέρμπι και... προβλήματα

«Σύννεφα» μαζεύτηκαν όσον αφορά την έδρα του τελικού στο Πανθεσσαλικό Στάδιο

Eurokinissi

«Σύννεφα» μαζεύτηκαν όσον αφορά την έδρα του τελικού στο Πανθεσσαλικό Στάδιο
Επρεπε ο θεσμός του Κυπέλλου να φτάσει στα προημιτελικά για να υπάρξει ντέρμπι. Από τη χτεσινή κλήρωση τίθενται αντιμέτωποι ο ΠΑΟΚ με τον Παναθηναϊκό, στο σημαντικότερο παιχνίδι των «8». Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει τον ΠΑΣ Γιάννενα του Νίκου Αναστόπουλου, ενώ η τύχη χαμογέλασε στην Ξάνθη που αντιμετωπίζει τον Ηλυσιακό. Το τέταρτο εισιτήριο, στην επόμενη φάση, θα διεκδικήσουν Κέρκυρα και Λάρισα. Να σημειώσουμε ότι σύμφωνα με τ' αποτελέσματα της κλήρωσης, Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός (αν προκριθούν) δε συναντιούνται ούτε στα ημιτελικά. Η μοναδική λοιπόν περίπτωση να τεθούν αντιμέτωποι είναι στον τελικό. Οι προημιτελικοί αγώνες είναι διπλοί και θα γίνουν στις 17 και 31 Γενάρη.

Στο μεταξύ ανέκυψε πρόβλημα με την έδρα του τελικού (Πανθεσσαλικό Στάδιο), οι ευθύνες για το οποίο έχουν γίνει... αγώνας πινγκ πονγκ, ανάμεσα στην ΕΠΟ και την «Ολυμπιακά Ακίνητα ΑΕ». Οπως γνωστοποίησε ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας, Β. Γκαγκάτσης, η αστυνομική διεύθυνση Μαγνησίας - με σχετικό έγγραφό της - ενημέρωσε ότι το συγκεκριμένο γήπεδο δεν πληροί τις προδιαγραφές για την ασφαλή διεξαγωγή αγώνα, ενώ παράλληλα δεν έχει άδεια λειτουργίας. Και πρόσθεσε πως αν η «Ολυμπιακά Ακίνητα ΑΕ» (στην οποία ανήκει το γήπεδο) δεν προβεί στις απαραίτητες παρεμβάσεις, η Ομοσπονδία θα ορίσει άλλη έδρα.

Από την πλευρά της η εταιρεία απάντησε πως η ανανέωση της άδειας είναι τυπική διαδικασία, και θα ολοκληρωθεί μόλις ο Δήμος Νέας Ιωνίας Βόλου ορίσει το νόμιμο εκπρόσωπό του. Οσο για τις παρεμβάσεις, υποστηρίζει πως η δαπάνη βαρύνει τον χρήστη, δηλαδή την ΕΠΟ. Και υπενθυμίζει ότι το ίδιο έγινε για τον περσινό τελικό (στο Παγκρήτιο), επισημαίνοντας μάλιστα πως η ΕΠΟ ακόμα της χρωστάει περίπου 64 χιλιάδες ευρώ...


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ