Τετάρτη 24 Γενάρη 2007
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 30
ΜΕΣΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ
Συνάντησε τον... έρωτα

Σκηνή από την ταινία «Συνάντησε τον Τζο Μπλακ», σε σκηνοθεσία Μάρτιν Μπρεστ
Σκηνή από την ταινία «Συνάντησε τον Τζο Μπλακ», σε σκηνοθεσία Μάρτιν Μπρεστ
Ο «άγγελος του θανάτου» κατεβαίνει στη Γη με τη μορφή ανθρώπου και γνωρίζει τον έρωτα, στη ρομαντική ταινία φαντασίας με τίτλο «Συνάντησε τον Τζο Μπλακ», που φέρει τη σκηνοθετική υπογραφή του Μάρτιν Μπρεστ. Η ταινία θα προβληθεί απόψε στις 21.00 από το STAR.

Ο Γουίλιαμ Πάρις, ένας πάμπλουτος και πανίσχυρος άνδρας, είναι ιδρυτής και επικεφαλής μιας τεράστιας πολυεθνικής ΜΜΕ. Ζει μαζί με τις δύο κόρες του, Αλισον και Σούζαν. Ξαφνικά, μια νύχτα ο Γουίλιαμ παθαίνει ανακοπή καρδιάς, ενώ βρίσκεται σε κώμα δέχεται την επίσκεψη του Τζο Μπλακ, ενός μυστηριώδους ξένου. Στην πραγματικότητα, δεν είναι άλλος από τον Αγγελο του θανάτου, με τη μορφή ενός νεαρού άνδρα, που μόλις απεβίωσε. Οι δύο άνδρες συνάπτουν μια συμφωνία: Ο Γουίλιαμ θα έχει λίγο ακόμη χρόνο στη διάθεσή του για να ζήσει και ο Τζο θα μελετά την ανθρώπινη φύση. Τα πράγματα θα πάρουν απρόσμενη τροπή από τη στιγμή που ο Τζο θα ερωτευτεί παράφορα τη Σούζαν, μία από τις κόρες του Γουίλιαμ... Γλαφυρή ατμόσφαιρα και συγκινητικές στιγμές που αναδεικνύονται από την εξαιρετική φωτογραφία του Εμανουέλ Λουμπέζκι. Πρωταγωνιστούν: Αντονι Χόπκινς, Μπραντ Πιτ, Μάρσια Γκέι Χάρντεν

«Ραντεβού στη Λισαβόνα». Κωμωδία σε σκηνοθεσία Ρόναλντ Νιμ.

Ενας αμερικανός επιχειρηματίας αποφασίζει να κάνει ένα ταξίδι στη Λισαβόνα όπου και αρχίζουν τα μπερδέματα. Ο Γουίλιαμ μοιάζει πολύ με ένα Βρετανό κατάσκοπο, ο οποίος θεωρείται ότι έχει στην κατοχή του μεγάλο αριθμό διαμαντιών. Η Αουρόρα Σελέστε Ντα Κόστα, ο Στιβ Αντόνιο και η παρέα τους τον καταδιώκουν πιστεύοντας ότι ο Γουίλιαμ έχει τα διαμάντια. Παίζουν: Μελίνα Μερκούρη, Τζέιμς Γκάρνερ, Σάντρα Ντι, Αντονι Φρανγκιόζα (ALTER, 01.15)


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ