Σάββατο 3 Φλεβάρη 2007
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 21
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
ΙΔΙΩΤΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ
«Χαράτσι» 25% στο κόστος κλήσεων

Σε αυξήσεις - «φωτιά» 25% στο κόστος κλήσεων, προχωρούν εναρμονισμένα από τις 11 Φλεβάρη 2007, οι ιδιωτικές τηλεπικοινωνιακές εταιρείες. Οι αυξήσεις θα επιβαρύνουν τους συνδρομητές του ΟΤΕ που καλούν τηλεφωνικούς αριθμούς των ιδιωτικών εταιρειών από το σταθερό τους τηλέφωνο.

Σύμφωνα με τα νέα τιμολόγια που ανακοίνωσε ο ΟΤΕ, για κλήσεις από σταθερό τηλέφωνο προς αριθμούς άλλων παρόχων, οι οποίοι δεν καταβάλουν πλέον πάγιο στον Οργανισμό και τα νούμερά τους αρχίζουν από άλλους αριθμούς (π.χ. 211ΧΧΧΧΧΧΧ), το κόστος κλήσης αυξάνεται κατά 25,1% από τις 11 Φλεβάρη και διαμορφώνεται στα 0,0387 ευρώ ανά δευτερόλεπτο, από 0,03094 ευρώ που ισχύει σήμερα. Η χρέωση αυτή αφορά τις αστικές κλήσεις από σταθερό τηλέφωνο του ΟΤΕ προς τις εταιρείες «Algonet», «Altec», «Cosmoline», «Forthnet», «Lannet», «NetOne», «Q-Telecom», «On», «Teledome», «Tellas», «Vivodi» και «Voicenet».

Σημειώνεται ότι τα νέα τιμολόγια δεν καθορίζονται από τον ΟΤΕ. Προκύπτουν από το τέλος τερματισμού κλήσεων στο δίκτυο των «εναλλακτικών παρόχων», το οποίο τέλος το ορίζουν οι ίδιες οι ιδιωτικές εταιρείες, ενώ ο ΟΤΕ εισπράττει ένα μικρό ποσό.

Σημαντικές αυξήσεις θα ισχύσουν και στις χρεώσεις των υπεραστικών κλήσεων, καθώς οι 12 παραπάνω ιδιωτικές εταιρείες, εφαρμόζουν ενιαίο τιμολόγιο (0,0571 ευρώ) όταν ο ΟΤΕ έχει κυμαινόμενο τιμολόγιο ανάλογα με το χρόνο διάρκειας της κλήσης (0,03094 ευρώ για κλήσεις μέχρι και 25 λεπτά και 0,001229 για κλήσεις πάνω από 25 λεπτά).


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ