Σάββατο 10 Φλεβάρη 2007
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 24
Επιλογές
Ηχοι και φωνές
Φωτεινή Παπαδόδημα
Φωτεινή Παπαδόδημα
  • Οι Ορφέας Περίδης και Γεωργία Νταγάκη κάθε Παρασκευή και Σάββατο (11μμ) - μέχρι 17/2 - εμφανίζονται στο «Συρμό» (Κολωνού και Οδυσσέως 14, πλ. Καραϊσκάκη, Μεταξουργείο, 210 5203661). Αύριο (8.30 μμ), στο «Συρμό» φιλοξενείται συναυλία κρουστών με τον Β. Βασιλάτο και την ομάδα κρουστών του Πολυτεχνείου.
  • Οι Φωτεινή Παπαδόδημα και «Ασυγκράτητα Εγκρατείς» παρουσιάζουν πειραματισμούς με βάση προσωπικές τους συνθέσεις και μείξεις μελωδιών, διαφορετικών προελεύσεων και μουσικών στιλ, σήμερα (10μμ), στην «Αλλη Οχθη» (2109270628). Αύριο - «Ρεμπετόβεν» με μπλουζ και ρεμπέτικα.
  • Οι «Οναρ» δίνουν συναυλία σήμερα (9μμ), στο Δήμο Αργυρούπολης (πλατεία Κ. Βάρναλη). Είσοδος ελεύθερη.
  • Τα πολιτιστικά σωματεία Κεφαλλονιάς και Ιθάκης διοργανώνουν συναυλία τη Δευτέρα (8μμ), στο «Περοκέ» (πλ. Καραϊσκάκη), για την ενίσχυση των αρχαιολογικών ανασκαφών της Ιθάκης. Τραγούδια του Σπύρου Αρσένη, σε στίχους Κεφαλλήνων και Ιθακήσιων στιχουργών, ερμηνεύουν οι Μάυ Χάννα, Δέσποινα Ματράκα, Αθηνά Αρσένη. Συμμετέχει η Εστα Ράζου.
  • Συναυλία του Νίκου Κυπουργού, τη Δευτέρα, στο Ωδείο «Φίλιππος Νάκας» (210-3634.000). Τραγούδια του από τον κινηματογράφο και το θέατρο ερμηνεύουν οι Λιζέτα Καλημέρη και Δώρος Δημοσθένους. Στο πιάνο η Ιρίνα Βαλεντίνοβα.
  • Μελωδίες για δύο κιθάρες, τη Δευτέρα (8.30 μ.μ.), στον «Παρνασσό» (πλατεία Καρύτση 8), με τους Νότη Μαυρουδή και Παναγιώτη Μάργαρη.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ