Σάββατο 10 Φλεβάρη 2007
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 29
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚΑ
Το ενδιαφέρον στην Κρήτη

Μπορεί η «υπόθεση τίτλος» - ουσιαστικά - να έχει κριθεί, αλλά τα υπόλοιπα... ζητούμενα, από το πρωτάθλημα, παραμένουν ανοιχτά. Τα αποτελέσματα της 21ης αγωνιστικής μπορεί να διαδραματίσουν υπολογίσιμο ρόλο στις «μάχες» για τη δεύτερη θέση, αλλά και τη ζώνη του υποβιβασμού.

Ο Ολυμπιακός, με την ηρεμία και την άνεση που του παρέχει το «σφιχταγκάλιασμα» του τίτλου, υποδέχεται τον Ηρακλή. Πάντως οι γηπεδούχοι υποστηρίζουν ότι δεν έχουν εφησυχάσει και θα αγωνιστούν, σαν να μην έχει τελειώσει τίποτα. Για να κάνουν άλλα τρία... βήματα προς τη στέψη και να ευχαριστήσουν τους φιλάθλους τους. Αντίθετα, οι φιλοξενούμενοι «καίγονται» για το θετικό αποτέλεσμα. Ξέρουν τις δυσκολίες, αλλά δηλώνουν έτοιμοι να παλέψουν αφού, στην «επιχείρηση παραμονή», κάθε πόντος είναι υπερπολύτιμος.

Η ΑΕΚ, στην αυλαία της αγωνιστικής, έχει (τουλάχιστον θεωρητικά) δύσκολο έργο απέναντι στον Εργοτέλη. Οι Κρητικοί είναι αξιόλογη και υπολογίσιμη ομάδα, ειδικά στο «Παγκρήτιο». Και φυσικά έχουν σημαντικό κίνητρο, αφού παλεύουν για τη σωτηρία τους. Για τους φιλοξενούμενους κάθε απώλεια ίσως αποβεί καθοριστική, στη διεκδίκηση της εξόδου στο Τσάμπιονς Λιγκ. Και για να μην στραβοπατήσουν σήμερα, καλούνται να ξεπεράσουν τρία σοβαρά εμπόδια. Τον κακό εαυτό τους, τις πολλές απουσίες και τον αντίπαλο.

Στον Παναθηναϊκό, προσοχή, αυτοσυγκέντρωση και σοβαρότητα ζητάει από τους παίχτες του ο Μουνιόθ, απέναντι στον ΟΦΗ. Πιστεύει ότι οι φιλοξενούμενοι είναι ικανοί για τη «ζημιά», αν τους δοθεί η ευκαιρία, και αυτό τονίζει συνεχώς. Επισημαίνοντας ότι το μυαλό των τριφυλλοφόρων, για να αποφευχθούν δυσάρεστες εκπλήξεις, πρέπει να είναι στην κυριακάτικη αναμέτρηση και όχι στα παιχνίδια με Λανς και ΑΕΚ.

Το πλήρες πρόγραμμα της αγωνιστικής, έχει ως εξής... ΣΗΜΕΡΑ: Εργοτέλης - ΑΕΚ (16.45, ΣΟΥΠΕΡΣΠΟΡ), Πανιώνιος - Αρης (19.00, ΣΟΥΠΕΡΣΠΟΡ). ΑΥΡΙΟ: Ατρόμητος - Αιγάλεω, Ιωνικός - Κέρκυρα (15.00), Καλαμαριά - ΠΑΟΚ (16.45, ΣΟΥΠΕΡΣΠΟΡ), Ξάνθη - Λάρισα (16.45, ΑΛΦΑ), Ολυμπιακός - Ηρακλής (19.00, ΝΕΤ), Παναθηναϊκός - ΟΦΗ (19.00, ΣΟΥΠΕΡΣΠΟΡ).

Β' ΕΘΝΙΚΗ

Το πρόγραμμα της 19ης αγωνιστικής, περιλαμβάνει τους αγώνες: ΣΑΒΒΑΤΟ: Βέροια - Εθνικός (15.00, ΕΤ-3). ΚΥΡΙΑΚΗ (15.00): Χαϊδάρι - Καλλιθέα, Αστέρας Τρίπολης - Εθνικός Αστέρας, Καλαμάτα - Ηλυσιακός, Πανθρακικός - Μεσσηνιακός, ΠΑΣ Γιάννινα - Αγροτικός Αστέρας, Πανσερραϊκός - Καστοριά, Νίκη Βόλου - Θρασύβουλος. ΔΕΥΤΕΡΑ: Προοδευτική - Λεβαδειακός (17.00, ΕΤ-3).


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ