Σάββατο 10 Φλεβάρη 2007
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 30
ΜΕΣΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ
Ανάστατοι οι εργαζόμενοι στο «Φλας»

Εκρυθμη είναι η κατάσταση στο ραδιοφωνικό σταθμό «Φλας», αφού το μέλλον των εργαζομένων είναι αβέβαιο.

Ο Γιώργος Μανιάτης, γενικός διευθυντής του σταθμού, χτες πραγματοποίησε έκτακτη συγκέντρωση των εργαζομένων του σταθμού. Τους ανακοίνωσε ότι ο σταθμός αντιμετωπίζει μεγάλο οικονομικό πρόβλημα και μπαίνει μέσα, άρα χρειάζεται μείωση του προσωπικού.

Κατέφυγε στη μέθοδο της «εθελουσίας εξόδου». Από τους 140 εργαζόμενους το δρόμο της «εθελουσίας εξόδου» θα πρέπει να πάρουν 40-50 εργαζόμενοι, διαφορετικά - όπως είπε - ο «ΦΛΑΣ» θα κλείσει.

Τη μέθοδο της «εθελουσίας εξόδου», που ουσιαστικά είναι αναγκαστικές απολύσεις, την έχουν ακολουθήσει και άλλες ραδιοτηλεοπτικές επιχειρήσεις. Ο Γιώργος Μανιάτης ανέφερε ότι όσοι φύγουν με «εθελουσία έξοδο» θα πάρουν μπόνους (!) μισθούς τεσσάρων μηνών και θα αποζημιωθούν. Οι απαντήσεις των εργαζομένων θα πρέπει να δοθούν στην εργοδοσία μέχρι τις 21 Φλεβάρη.

Οι ανακοινώσεις του γενικού διευθυντή του «Φλας» έχουν δημιουργήσει αναστάτωση στους εργαζόμενους, οι οποίοι να υπενθυμίσουμε ότι τα τελευταία χρόνια ζουν σε συνθήκες εργασιακής ανασφάλειας στο σταθμό που ανήκει στον Σωκράτη Κόκκαλη.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ