Κυριακή 13 Αυγούστου 2000
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 21
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
ΣΚΕΨΕΙΣ - ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ - ΑΠΟΨΕΙΣ

Αγαπητέ «Ρίζο»

Ο «902» στην ξενιτιά

Νίκος Πανταζής, Αμβέρσα, Βέλγιο. Καθημερινός μας πλέον σύντροφος, για μας εδώ τους μετανάστες στη Δ. Ευρώπη, μα και σ' όλο τον κόσμο, είναι ο «902 Αριστερά στα FM».

Είναι σημαντικό κάθε πρωί ν' ενημερώνεσαι από το Αριστερό μας Κανάλι με τις συντροφικές φωνές των ραδιοπαρουσιαστών του σταθμού μας, μια και για μας είναι άπιαστη πολυτέλεια η καθημερινή μας επαφή με το «Ρίζο» μας. Με τον «902», συντομεύει η απόσταση επαφής με το αγαπημένο, ιστορικό μας κόμμα, το ΚΚΕ.

Πιστεύω και προτείνω να βρεθεί τρόπος και η οικονομική ευχέρεια σε συντρόφους, φίλους και οπαδούς, άλλα και σε κάθε δημοκράτη και σκεπτόμενο άνθρωπο ξενιτεμένο, ν' αποκτήσει τον αποκωδικοποιητή (Digital)και μέσω Satelite extelsat. στον κώδικα του ΟΤΕ, ν' ακούει καθημερινά την αλήθεια για τις ειδήσεις και τα σχόλια από τον «902», που είναι και τα μόνα έγκυρα.

Χτες (2-8-2000) που ήρθα σε επαφή μαζί σας, ακούγοντάς σας, αισθάνθηκα την ίδια χαρά και ευτυχία που είχα αισθανθεί όταν έπιασα στα χέρια μου το πρώτο νόμιμο φίλο του «Ριζοσπάστη» μας, μετά τη μεταπολίτευση.

Να αντιδράσουμε γρήγορα

Γιώργος Υετίων, Βύρωνας - Αθήνα. Στα μέσα του Ιούλη και ενώ οι φωτιές ήταν στο «φουλ», είδα στην τηλεόραση ένα δημοσιογράφο να ρωτά τον Πάγκαλο, γιατί δεν αγοράζονται πυροσβεστικά οχήματα, αεροπλάνα πυρόσβεσης και δεν παίρνονται και άλλα μέτρα πρόληψης, αφού είναι πια γνωστό, ότι κάθε καλοκαίρι το πρόβλημα με τις φωτιές γίνεται όλο και πιο έντονο. Η απάντηση του υπουργού στο ερώτημα ήταν: «γνωρίζετε τι κόστος έχουν όλα αυτά;».

Ετσι λοιπόν,, μετριέται η ζωή, και το βιος των πολιτών, αλλά και ο φυσικός πλούτος της χώρας μας που κάθε χρόνο καταστρέφεται από τις πυρκαγιές, που οι περισσότερες είναι εμπρησμοί. Πάει λοιπόν περίπατο, η κοινωνική πολιτική, που μας εξαγγέλλουν κάθε τόσο οι κυβερνώντες μας, αφού όλα τα μετρούν με το κόστος και το χρήμα. Να ποια είναι η νέα τάξη πραγμάτων, με τους σοσια-«ληστές» και «εκσυγχρονιστές», που θέλουν να την επιβάλλουν σ' ολόκληρο τον πλανήτη μας.

Χρειάζεται ν' αντιδράσουμε όσο πιο γρήγορα γίνεται. Να ανατραπεί αυτή η βρώμικη κατάσταση. Είναι γνωστό, πως τίποτα δεν έρχεται από μόνο του. Ο αγώνας ο μαζικός θα δώσει πίσω όλα όσα μας ανήκουν.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ