Πέμπτη 15 Φλεβάρη 2007
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 29
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
Για τα μάτια...

Με στόχο τις εντυπώσεις, τον εξωραϊσμό της προσωπικής και των διοργανώσεων τους συνυπευθυνότητας, οι διοργανωτές των ευρωπαϊκών μίτινγκ στίβου, προσανατολίζονται σε επιλεκτικό αποκλεισμό των αθλητών/ιών του περιβόητου προπονητή, Τρέβορ Γκράχαμ.

Ο πρόεδρος του γκρουπ (Euromeetings) που διοργανώνει τα ευρωπαϊκά μίτινγκ, Ράινε Σόντερμπεργκ, δήλωσε χαρακτηριστικά: «Δεν μπορούμε να απαγορεύσουμε σε κανέναν αθλητή να τρέξει στην Ευρώπη, αφού κάτι τέτοιο βρίσκεται στην διακριτική ευχέρεια των κατά τόπους διοργανωτών μίτινγκ. Ομως εμείς μπορούμε να συστήσουμε στα μέλη μας, να απαγορευτεί η συμμετοχή στα δικά μας μίτινγκ όλων των άλλων αθλητών του Τρέβορ Γκράχαμ».

Ο συγκεκριμένος προπονητής κατηγορείται, στην Αμερική, για ψευδείς μαρτυρικές καταθέσεις, στο πλαίσιο της έρευνας των αρχών για το εργαστήριο "Balco". μεταξύ των αθλητών/ιών του είναι η Μάριον Τζόουνς (η οποία πρωτόδικα, πέρισυ, βρέθηκε θετική σε έλεγχο απαγορευμένων ουσιών αλλά στη συνέχεια αθωώθηκε) και ο "χρυσός" Ολυμπιονίκη, Τζάστιν Γκάτλιν (χρήση τεστοστερόνης το 2006).


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ