Τετάρτη 21 Φλεβάρη 2007
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 28
24ωρο
ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ

Θανάσης Καρατζάς
Θανάσης Καρατζάς
Φωτ.

Στη μνήμη του αγαπημένου μας συζύγου, πατέρα και παππού ΓΙΩΡΓΟΥ ΜΠΕΛΛΟΥ προσφέρουμε 150 ευρώ στο ΚΚΕ.

Η οικογένειά του

  • Στη μνήμη του αγαπητού συντρόφου και φίλου κομμουνιστή Γιώργου Μπέλλου οι Α. Φ. και Α. Κ. προσφέρουν 100 ευρώ στην ΚΟΜΕΠ.

* * *

Με τη συμπλήρωση 60 χρόνων από την ίδρυση του Δημοκρατικού Στρατού Ελλάδας - του δικού μας Κόκκινου Στρατού και στη μνήμη των μαχητών και μαχητριών, δύο ΕΠΟΝίτες, η Αλεξάνδρα - Σάσα και ο Χαρίλαος Ρούσος προσφέρουν ως δεύτερη δόση 200 ευρώ στη ΝΕ Εύβοιας, μέσω ΚΟΒ Ιδιωτικών Υπαλλήλων.

* * *

Φωτ.

Στη μνήμη του αγαπητού ΚΩΣΤΑ ΠΑΓΟΥΛΑΤΟΥ, μέλους της ΚΟΒ Ριζούπολης-Λαμπρινής, ο οποίος «έφυγε» πρόσφατα, προσφέρουμε 180 ευρώ στο ΚΚΕ, με την υπόσχεση να συνεχίσουμε τον αγώνα για τα ιδανικά του σοσιαλισμού, ιδανικά για τα οποία ο Κώστας Παγουλάτος αφιέρωσε τη ζωή του.

Τα μέλη της ΚΟΒ Ριζούπολης - Λαμπρινής

* * *

Φωτ.

Στη μνήμη του αγαπημένου μας και αξέχαστου συντρόφου, πατέρα και παππού ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΚΑΡΑΤΖΑ, παλαίμαχου κομμουνιστή, ναυτεργάτη, αγωνιστή της Εθνικής Αντίστασης και μαχητή του ΔΣΕ, προσφέρουμε 50 ευρώ για την οικονομική εξόρμηση, μέσω ΚΟΒ Παγκρατίου.

Η συντρόφισσά του Δήμητρα

Τα παιδιά και τα εγγόνια του

Γιώργος Μπέλλος
Γιώργος Μπέλλος
* * *

Στη μνήμη των κομμουνιστών, οι οποίοι διώχτηκαν, βασανίστηκαν και πέθαναν ως κομμουνιστές, καθώς επίσης στη μνήμη των γονιών μου ΠΕΤΡΟΥ και ΕΥΣΤΑΘΙΑΣ και των θείων μου ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΝΙΚΟΛΑΚΟΠΟΥΛΟΥ, ο οποίος εξόριστος παραδόθηκε από τον Μανιαδάκη στους Γερμανούς και πέθανε στη Γαύδο και των ΘΑΝΑΣΗ και ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΝΙΚΟΛΑΚΟΠΟΥΛΟΥ, προσφέρω 50 ευρώ για την οικονομική εξόρμηση, μέσω ΚΟΒ Νέου Ηράκλειου.

Γιώργος Νικολακόπουλος

** *

Στη μνήμη των αξέχαστων αγωνιστών - στελεχών του ΚΚΕ, οι οποίοι αφιέρωσαν τη ζωή τους στους αγώνες για τα ιδανικά του σοσιαλισμού ΚΩΣΤΑ ΛΟΥΛΕ, ΝΙΚΟΥ ΓΚΕΝΑ, ΜΗΤΣΟΥ ΚΑΤΣΑΝΑΚΟΥ, ΚΩΣΤΑ ΚΑΠΠΟΥ και στη μνήμη των αγωνιστών από το κόκκινο νησί την Ικαρία ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗ και ΑΝΤΩΝΗ ΚΑΛΑΜΠΟΓΙΑ, του ηθοποιού ΤΙΤΟΥ ΒΑΝΔΗ και του εξαίρετου δημοσιογράφου ΓΙΑΝΝΗ ΔΙΑΚΟΓΙΑΝΝΗ προσφέρω, ως πέμπτη δόση, για την οικονομική εξόρμηση 150 ευρώ.

Γιώργος Μπακοβασίλης

* * *

Στη μνήμη των μαχητών του ΔΣΕ ΚΩΣΤΑ ΜΟΥΤΖΟΥΡΗ, ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ Παν. ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ, καθώς επίσης στη μνήμη των αγωνιστών ΓΕΝΝΑΙΟΥ ΓΡΗΓΟΡΗ δικηγόρου, ΒΑΣ. ΣΩΤΗΡΙΟΥ, ΖΕΡΒΑ ΚΟΥΤΣΟΓΙΑΝΝΗ, ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΥ, ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ, ΗΛΙΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΑΚΟΥ και των εκατοντάδων αγωνιστών από την επαρχία Κυνουρίας Αρκαδίας, προσφέρω 100 ευρώ για την οικονομική εξόρμηση.

Ηλίας Κουτσογιάννης

* * *

Φωτ.

Ο ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΦΑΡΑΝΤΟΣ, από τη Δεσφίνα Φωκίδας, αντάρτης του ΕΛΑΣ, εκτελέστηκε στις 23 Φλεβάρη 1949 στην Κέρκυρα.

Στη μνήμη του η πατριώτισσά του Βαγγελιώ Λύτρα προσφέρει 15 ευρώ στην οικονομική εξόρμηση, μέσω ΚΟΒ Μεταξουργείου.

* * *

Φωτ.

Στη μνήμη της γυναίκας του ΧΑΡΙΚΛΕΙΑΣ ΔΟΒΑ, ο Δημήτρης Δόβας προσφέρει στην οικονομική εξόρμηση του ΚΚΕ, μέσω της ΚΟΒ Γέρμας Καστοριάς, 100 ευρώ.

Χαράλαμπος Φαράντος
Χαράλαμπος Φαράντος
* * *

Φωτ.

Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΟΚΟΒΙΑΔΗΣ γεννήθηκε το 1937 και πέθανε στις 30 Νοέμβρη 2006. Η γυναίκα του, τα παιδιά του, τα εγγόνια του και οι κοντινοί του συγγενείς προσφέρουν στο κόμμα που αγάπησε και αγωνίστηκε γι' αυτό ως το τέλος της ζωής του 1.500 ευρώ.

***

Φωτ.

Στη μνήμη του αγωνιστή του Λαϊκού Απελευθερωτικού Αγώνα και μαχητή του Δημοκρατικού Στρατού Ελλάδας ΧΡΗΣΤΟΥ ΒΟΥΝΟΤΡΙΠΙΔΗ, από την Ποντοκώμη Κοζάνης, η σύζυγός του Ελλη, τα παιδιά και τα εγγόνια του προσφέρουν 100 στην οικονομική εξόρμηση του ΚΚΕ, μέσω της ΚΟ Κοζάνης.

* * *

Στη μνήμη του παλαίμαχου αγωνιστή ΜΗΤΣΟΥ ΚΑΤΣΗ, ο οποίος πέθανε πρόσφατα και αντί για στεφάνι στην κηδεία του, η οικογένεια Τάσου Διαμαντή προσφέρει 30 ευρώ στη ΝΕ Τρικάλων, μέσω ΚΟΒ Βουλγάρικων.


Κώστας Παγουλάτος
Κώστας Παγουλάτος

Δημήτρης Κοκοβιάδης
Δημήτρης Κοκοβιάδης

Χαρίκλεια Δόβα
Χαρίκλεια Δόβα

Χρήστος Βουνοτρυπίδης
Χρήστος Βουνοτρυπίδης

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ