Πέμπτη 10 Αυγούστου 2000
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 23
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ
Στα μέτρα των δυνατών

Μέρα κυπέλλου για τις περισσότερες ομάδες, με τη δεύτερη αγωνιστική που είχε πολλά κι ενδιαφέροντα παιχνίδια. Στην Καλλιθέα ο Πανιώνιος, «τα βρήκε σκούρα» απέναντι στην Ελευσίνα που τελικά απέσπασε ισοπαλία με 2-2. Οι φιλοξενούμενοι καλύτεροι από τον Πανιώνιο προηγήθηκαν δύο φορές, με γκολ των Σέγγου και Μπριλή, αλλά οι «κυανέρυθροι» απάντησαν στα τέλη του ημιχρόνου και του αγώνα (Γιοβάνοβιτς, Ρόμπερτς).

  • Με πολλές ελλείψεις παρουσιάστηκε η ΑΕΚ στο Βόλο, αλλά πήρε τελικά τη νίκη με 2-1. Οι «ερυθρόλευκοι» πιο αποφασιστικοί προηγήθηκαν στο σκορ με 1-0 με τον Βελεντάνη ( 45+). Οι «κιτρινόμαυροι» όμως στο β' μέρος μπήκαν δυνατά και πήραν τη νίκη με δύο γκολ των Κωνσταντινίδη (47') και Ρούι (75').
  • Στα υπόλοιπα παιχνίδια σημειώθηκαν τα εξής αποτελέσματα: Λύκοι - Ακράτητος 2-4, Ιάλυσος - Απόλλων Καλαμαριάς 1-3, Εθνικός Αστέρας - Τρίκαλα 6-0, Καβάλα - Ναυπακτιακός Αστέρας 1-0, Λαμία - Πανηλειακός 1-1, Παναιγιάλειος - Ιωνικός 1-1, Νάουσα - ΟΦΗ 1-4, Κοζάνη - Λάρισα 1-1.
  • Ισόπαλο ήταν το αποτέλεσμα του φιλικού αγώνα του Ολυμπιακού με τη Βίτεσε που έληξε 2-2. Η άμυνα των «ερυθρολεύκων» για άλλη μια φορά ήταν σκιά του εαυτού της, καθώς δύο λάθη των αμυντικών της απέφεραν και τα γκολ των Ολλανδών. Ο Ζιοβάνι και ο Γιαννακόπουλος σκόραραν και ισοφάρισαν δύο φορές τα γκολ των Σικορά και Αμοά.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ