Κυριακή 11 Μάρτη 2007
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 10
ΕΝΘΕΤΗ ΕΚΔΟΣΗ: "7 ΜΕΡΕΣ ΜΑΖΙ"
ΠΟΙΚΙΛΗΣ ΥΛΗΣ - ΣΚΑΚΙ
Ελληνική επιτυχία με την Ελενα Ντέμπο

Στη Δρέσδη θα αγωνιστούν οι εθνικές ομάδες της Ελλάδας από 2-16 Απρίλη

Ακόμα μια επιτυχία πρόσθεσε στο ενεργητικό της η WGM Ελενα Ντέμπο (σκακίστρια της Εθνικής Ελλάδας Γυναικών) στο 4ο Μεσογειακό Πρωτάθλημα που έγινε πρόσφατα στις Κάννες, κατακτώντας την 3η-5η θέση με αποτέλεσμα, στην ξεχωριστή βαθμολογία των γυναικών, να κατακτήσει τον τίτλο της πρωταθλήτριας Μεσογείου 2007.

Αναλυτικά η μεικτή βαθμολογία ήταν: 1.-2. Αταλίκ Σ. (Τουρκία GM 2586), Απισελά (Γαλλία 2534) από 7 β. και χρυσό - αργυρό μετάλλιο αντίστοιχα, 3.-5. Μπελχόντζα (Τυνησία 2487), Ελενα Ντέμπο (2469), Μ. Γκούρεβιτς (Τουρκ. 2635) από 6 β., 6.-8. Σάριτς (Κροατία 2469), Μπουγκούτ (Βοσνία 2437) και ο Ελληνας Γ. Γεωργιάδης (2392) με 5,5 β. (νίκη στον 7ο γύρο επί του Λιβανέζου Χαϊραλάχ και οι μοναδικές του ήττες στο 6ο γύρο από τον Σάριτς και στον 9ο από τον Αταλίκ).

Ο Μπελχόντζα πήρε το χάλκινο μετάλλιο, ενώ στις γυναίκες, εκτός από την Ντέμπο (χρυσό), μετάλλια και χρηματικά έπαθλα πήραν και η Γαλλίδα Κολάς (αργυρό), καθώς και η Σλοβένια Κρίβετς (χάλκινο).

* Πάσχα στη Δρέσδη πρόκειται να κάνουν οι σκακιστές και σκακίστριες των εθνικών μας ομάδων, μια και το Πρωτάθλημα Ευρώπης θα διεξαχθεί από 2 μέχρι 16 Απρίλη. Στους Αντρες συμμετέχουν: Στ. Χαλκιάς, Δημ. και Θαν. Μαστροβασίλης, Γεωργιάδης, Κλώκας, Λογοθέτης, Κωστόπουλος. Στις Γυναίκες: Ε. Ντέμπο, Μ. Μακροπούλου, Φαχιρίδου Κ., Στείρη Αλ. και Ιουλία Μάκκα.


Με ποικίλη και πολύ ενδιαφέρουσα ύλη, κυκλοφορεί το σκακιστικό περιοδικό «Ελληνικό Σκάκι» της Ελληνικής Σκακιστικής Ομοσπονδίας. Στην ένθετη φωτ., η πρωταθλήτρια Μεσογείου Ελενα Ντέμπο
Με ποικίλη και πολύ ενδιαφέρουσα ύλη, κυκλοφορεί το σκακιστικό περιοδικό «Ελληνικό Σκάκι» της Ελληνικής Σκακιστικής Ομοσπονδίας. Στην ένθετη φωτ., η πρωταθλήτρια Μεσογείου Ελενα Ντέμπο

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ