Σάββατο 12 Αυγούστου 2000
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 22
ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ

Φωτ. 3

Πέρασαν 54 χρόνια από τότε που έπεσαν τα αδέρφια ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ και ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ ΘΕΟΦΙΛΑΤΟΣ, παλεύοντας από τις τάξεις του ΕΑΜ - ΕΛΑΣ ενάντια στους κατακτητές και 52 χρόνια, από τότε που έπεσε ο τρίτος αδελφός ΘΑΝΑΣΗΣ, πολεμώντας από τις τάξεις του ΔΣΕ.

Στη μνήμη τους, ο γιος του Χαράλαμπου, Νίκος Θεοφιλάτος προσφέρει στο ΚΚΕ, του οποίου τα τρία αδέρφια ήταν μέλη, 30.000 δρχ.

* * *

Αύριο, 13 Αυγούστου, συμπληρώνεται ένας χρόνος από τότε που έφυγε από κοντά μας ο αξέχαστος αγωνιστής σύζυγός μου ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ ΣΑΠΟΥΝΤΖΗΣ, μέλος του ΚΚΕ.

Στη μνήμη του, προσφέρω 30.000 δρχ. στη ΝΕ Λέσβου.

Σουλτάνα Σαπουντζή

Φωτ.

Στη μνήμη του ΔΗΜΗΤΡΗ ΜΑΥΡΑΓΑΝΗ, ο Θανάσης Βάγιας πρόσφερε 15.000 δρχ. στο «Ριζοσπάστη».

  • Στη μνήμη του αγαπημένου μας Δημήτρη Μαυραγάνη, ο οποίος έφυγε πρόσφατα από κοντά μας και αντί για στεφάνι στον τάφο του, προσφέρουμε 70.000 δρχ. στο ΚΚΕ για το 16ο Συνέδριο.

Οι φίλοι και σύντροφοί του Μαρία - Πάνος, Χαρίκλεια - Γιώργος - Μαρίκα, Θανάσης - Μαίρη

* * *

Φωτ.

Στη μνήμη του αγωνιστή της Εθνικής Αντίστασης και της Ειρήνης ΜΑΝΩΛΗ ΣΕΡΓΑΚΗ, ο οποίος πέθανε στις 28 Ιούλη 2000, πιστός στα ιδανικά του ΚΚΕ, οι συναγωνιστές του της Επιτροπής Ειρήνης και της Εθνικής Αντίστασης Νέας Σμύρνης προσφέρουν στην ΚΟΒ Νέας Σμύρνης 25.000 δρχ.

* * *

Φωτ. 2

Πρόσφατα συμπληρώθηκαν 40 μέρες από το θάνατο του αγωνιστή ΜΙΧΑΛΗ ΜΟΥΤΖΕΝΙΚΟΥ.

Στη μνήμη του, καθώς και στη μνήμη του φίλου μου ΑΝΔΡΕΑ ΔΗΜΑΚΗ, προσφέρω ως τρίτη δόση 10.000 δρχ. στην ΚΟΒ Νέας Ιωνίας προς τιμήν του 16ου Συνεδρίου του ΚΚΕ.

Γιώργος Χατζηπέτρου

* * *

Με τη συμπλήρωση 55 χρόνων από το ολοκαύτωμα στη Χιροσίμα και το Ναγκασάκι, οι φίλοι της ειρήνης που παραθερίζουν στα Λουτρά Σμοκόβου, χαιρετίζουν την εκδήλωση της ΕΕΔΥΕ στον Ιερό Βράχο της Ακρόπολης και προσφέρουν 5.000 δρχ. στην ΚΟΒ Νέου Κόσμου, στη μνήμη των θυμάτων και για το δυνάμωμα του Αντιιμπεριαλιστικού Δημοκρατικού Μετώπου.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ