Τρίτη 13 Μάρτη 2007
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 24
24ωρο
ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ

Κική Μπλάνα
Κική Μπλάνα
Φωτ.

Στη μνήμη της αγαπημένης κουνιάδας μου ΚΙΚΗΣ ΜΠΛΑΝΑ, μέλους του ΚΚΕ η οποία «έφυγε» από κοντά μας για πάντα στις 3 Φλεβάρη 2007, και αντί για λίγα λουλούδια στον τάφο της, προσφέρω 50 ευρώ στο ΚΚΕ, μέσω ΚΟΒ Αμπελοκήπων.

Μαρία Λουλέ

* * *

Στη μνήμη του αγαπημένου φίλου και συναγωνιστή μου ΣΤΑΘΗ ΤΖΟΥΡΟΥ από την Κυπαρισσία, ο οποίος «έφυγε» από κοντά μας ταλαιπωρημένος από βαριά αρρώστια, προσφέρω, μέσω ΚΟΒ Ζαχάρως, 50 ευρώ στο Κόμμα μας, το ΚΚΕ, στα ιδανικά του οποίου πίστευε και αφιέρωσε τα καλύτερα χρόνια του από την Κατοχή και μετά.

Γιάννης Τσαρουχάς - Κακόβατος Ηλείας

* * *

Στη μνήμη του αγωνιστή ΘΕΟΔΩΡΟΥ ΠΙΣΤΟΦΙΔΗ, αγωνιστή της Εθνικής Αντίστασης και οπαδού του ΚΚΕ ως το τέλος της ζωής του, η σύζυγός του προσφέρει 100 ευρώ, μέσω ΝΟ Ημαθίας.

* * *

Στις 18 του Μάρτη συμπληρώνεται ένας χρόνος από τότε που «έφυγε» από κοντά μας ο ΜΗΤΣΟΣ ΣΦΥΡΟΥΔΗΣ, στέλεχος του ΚΚΕ και του συνταξιοδοτικού κινήματος. Εφηβος εντάχθηκε στο ΚΚΕ και αγωνίστηκε για τα ιδανικά του ως το τέλος της ζωής του. Για τη δράση του και τις ιδέες του κυνηγήθηκε αλλά ποτέ δεν έκανε «πίσω».

Η γυναίκα του Ζηνοβία, στη μνήμη του προσφέρει στη ΝΕ Καβάλας 100 ευρώ.

* * *

***

Στη μνήμη των αγωνιστών της Εθνικής Αντίστασης και του ΔΣΕ ο Γιώργος Κωστικίδης προσφέρει στο ΚΚΕ, μέσω ΚΟΒ Πτολεμαΐδας, 40 ευρώ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ