Σάββατο 12 Αυγούστου 2000
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 11
ΟΕΚ
Λήγει η προθεσμία εφάπαξ εξόφλησης

Στις 26 του Αυγούστου λήγει η προθεσμία υποβολής αιτήσεων δικαιούχων του Οργανισμού Εργατικής Κατοικίας (ΟΕΚ), στους οποίους έχει παραχωρηθεί κατοικία σε οικισμό του Οργανισμού - ή διαμέρισμα που έχει αγοράσει ο Οργανισμός - και έχει εκδοθεί στο όνομά τους οριστικό παραχωρητήριο μέχρι 26-8-1999, υπογραμμίζεται σε ανακοίνωση του ΟΕΚ. Οι αιτήσεις πρέπει να υποβληθούν προκειμένου οι δικαιούχοι να επωφεληθούν των ειδικών ρυθμίσεων εφάπαξ εξόφλησης της κατοικίας τους, με έκπτωση 40% επί του τιμήματος της κατοικίας τους.

Οπως σημειώνεται στην ανακοίνωση, η έκπτωση δεν αφορά τυχόν τόκους υπερημερίας που θα πρέπει να καταβληθούν στο σύνολό τους, μαζί με την εξόφληση του ποσού της οφειλής που προκύπτει μετά την έκπτωση αυτή.

Ο ΟΕΚ υπενθυμίζει ακόμη ότι συνεχίζεται και λήγει σε ένα χρόνο, δηλαδή στις 26 Αυγούστου 2001, η κατάθεση αιτήσεων δικαιούχων που έχουν λάβει δάνειο από το ειδικό Ανακυκλούμενο Κεφάλαιο (ΕΣΑΚ), από την πρώτη εφαρμογή του μέχρι τις 31-12-1996 προκειμένου να εξοφλήσουν εφάπαξ με έκπτωση 40% το μη ληξιπρόθεσμο ποσό του δανείου τους.

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να απευθύνονται στις υπηρεσίες των περιοχών τους και για την Αθήνα στα κεντρικά γραφεία (Σολωμού 60).


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ