Σάββατο 12 Αυγούστου 2000
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 23
«Εμφύλιος» για τον Φίγκο...

Διαμάχες μεταξύ μεγάλων ομάδων υπάρχουν σε πολλά κράτη. Αυτό όμως που έχει ξεκινήσει εδώ και έναν περίπου μήνα στην Ισπανία, μεταξύ της Μπαρτσελόνα και της Ρεάλ Μαδρίτης, δεν έχει προηγούμενο στην Ιβηρική Χερσόνησο.

Ολα ήταν υπό έλεγχο όταν ο Λουίς Φίγκο, ένας από τους παίκτες-«σημαία» της «Μπάρτσα» πήρε μεταγραφή για την ομάδα της Ρεάλ. Αυτό ήταν που ξεχείλισε και το ποτήρι. Ετσι, ορισμένοι «φίλοι» των «Μπλαουγκράνα» περιμένουν τον Πορτογάλο στο «Καμπ Νου» στις 22 του Οκτώβρη, όπου θα γίνει και το μεταξύ τους παιχνίδι. Το πιο ανησυχητικό πάντως απ' όλα είναι οι αποκαλύψεις του ίδιου του παίκτη, που τόνισε ότι δέχτηκε απειλές για τη ζωή του: «Ελαβα αρκετές απειλές αλλά δε φοβάμαι. Καταλαβαίνω ότι για κάποιους ανθρώπους που πάντα μου φέρονταν καλά ίσως να φαίνεται έγκλημα (η μετακίνηση στη Ρεάλ), όμως τους κατανοώ».

Και σαν να μην έφτανε αυτό, η «βασίλισσα» μπήκε «σφήνα» στη μετακίνηση του Αλφόνσο Πέρεθ από την Μπέτις στην Μπαρτσελόνα. Η Ρεάλ, όπως αποκάλυψε ο πρόεδρός της Μπέτις, πρόσφερε πέντε δισ. δραχμές αλλά και τον επιθετικό Καναμπάλ ως αντάλλαγμα για τον Πέρεθ, ενώ η «Μπάρτσα» μόλις τέσσερα. Ετσι το σκηνικό αλλάζει άρδην και όλοι πιστεύουν ότι η «κόντρα» των δύο ομάδων θα τελειώσει εδώ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ