Τετάρτη 14 Μάρτη 2007
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 26
ΜΕΣΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ
Πρόστιμα 35.000 ευρώ

Πρόστιμο 15.000 ευρώ επέβαλε χτες το Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης στον τηλεοπτικό σταθμό ALPHA για την εκπομπή «Φόρμουλα 1». Η παραβίαση αφορά την υπέρβαση του διαφημιστικού χρόνου και τη μη τήρηση του 20λεπτου.

Στη «Ραδιοτηλεοπτική Ναυπάκτου ΑΕ» επεβλήθη πρόστιμο 15.000 ευρώ γιατί δε δόθηκαν τα μετοχολόγια και 5.000 ευρώ στον «Ραδιοφωνικό σταθμό Ποντίων» Θεσσαλονίκης για παράνομη εκπομπή και με διαφορετικό λογότυπο.

Στη χτεσινή συνεδρίαση είχαν κληθεί σε ακρόαση εκπρόσωποι του MEGA για ενδεχόμενη παραβίαση της πολιτικής πολυφωνίας σε βάρος του ΚΚΕ το Δεκέμβρη του 2006. Το MEGA θα στείλει υπόμνημα τις επόμενες μέρες στο ΕΣΡ. Χτες επίσης αποφασίστηκε να κληθούν σε ακρόαση στις 27 Μάρτη εκπρόσωποι του τηλεοπτικού σταθμού ΑΝΤΕΝΝΑ για το κεντρικό δελτίο ειδήσεων που μεταδόθηκε στις 12 Γενάρη 2007. Στο εν λόγω δελτίο ειδήσεων ο Νίκος Ευαγγελάτος έδειχνε τον τρόπο με τον οποίο χρησιμοποιείται η ρουκέτα. Πρόκειται, όπως είπε ο πρόεδρος του ΕΣΡ, για παρουσίαση πολεμικών μεθόδων κατά τρόπο που ενθαρρύνει τη μίμηση.

Στο επίκεντρο της συνεδρίασης της ερχόμενης Τρίτης θα βρεθεί και η ΝΕΤ για την εκπομπή της Αννας Δρούζα «Η ζωή είναι παιχνίδι», που είχε θέμα τη φραπελιά.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ