Σάββατο 12 Αυγούστου 2000
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 23
ΜΠΑΣΚΕΤ
«Ταύρος» ο Τάρλατς

Τη φανέλα των Σικάγο Μπουλς θα φορά από τη νέα σεζόν ο Τάρλατς
Τη φανέλα των Σικάγο Μπουλς θα φορά από τη νέα σεζόν ο Τάρλατς
Το όνειρο να πραγματοποιήσει το υπερατλαντικό ταξίδι και να ενσωματωθεί σε κάποια ομάδα του ΝΒΑ έγινε πραγματικότητα χτες για τον πρώην «ερυθρόλευκο» παίκτη Ντράγκαν Τάρλατς. Ο «Τάκι» από την επόμενη περίοδο θα αγωνίζεται με τους Σικάγο Μπουλς στο αμερικανικό πρωτάθλημα, ύστερα από συμφωνία που πραγματοποίησε με τους «Ταύρους» για μονοετές συμβόλαιο, ύψους 3 εκατομμυρίων δολαρίων (σ.σ, 1 δισεκατομμύριο δραχμές). Πάντως, η προσεχής μετακόμιση του Τάρλατς καθόλου δε φαίνεται να δυσαρεστεί τον Ολυμπιακό, ο οποίος αποδεσμεύτηκε οριστικά από ένα πολύ δαπανηρό συμβόλαιο. Την ίδια ώρα μάλιστα που ο Ντράγκαν Τάρλατς ετοιμάζει τις βαλίτσες του για την επίσημη παρουσίασή του από τους Μπουλς την ερχόμενη Τρίτη, ο πρώην συμπαίκτης του Τζόσουα Γκραντ ετοιμάζει τις αποσκευές του για Θεσσαλονίκη. Ο Αμερικανός θα συνεχίσει τελικά την καριέρα του στον Αρη, αφού οι «ερυθρόλευκοι» θέλησαν να τον αποδεσμεύσουν καταβάλλοντάς του 250.000 δολάρια, πρόταση που ο Γκραντ έκανε δεκτή.

  • Στον... ύπνο φαίνεται ότι έπιασε ο Μπάιρον Ντίνκινς και η ιταλική Τριέστε την ομάδα του Περιστερίου. Συγκεκριμένα, πληροφορίες φέρουν τον Αμερικανό να βρίσκεται μία... ανάσα πριν από συμφωνία με τον ιταλικό σύλλογο, παρόλο που το Περιστέρι θεωρούσε σχεδόν σίγουρο ότι ο Αμερικανός θα ήταν ο νέος πλέι μέικερ της ομάδας.
  • Πολύ κοντά στην απόκτηση του Γιάννη Σιότη είναι ο Ηρακλής.
  • Για τη Βραζιλία αναχωρεί σήμερα το μεσημέρι η Εθνική μας ομάδα μπάσκετ των ανδρών, προκειμένου να λάβει μέρος σε τουρνουά προετοιμασίας (Ρίο ντε Τζανέιρο, 15- 20 Αυγούστου). Στο τουρνουά θα μετέχουν επίσης τα αντιπροσωπευτικά συγκροτήματα Ρωσίας, Βραζιλίας, Πορτογαλίας και Αργεντινής, ενώ απόντες από την ελληνική αποστολή είναι οι Αλβέρτης και Χαρίσης.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ