Σάββατο 12 Αυγούστου 2000
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 16
Προσλήψεις στελεχών στην «Αθήνα 2004»

Στην πρόσληψη δύο νέων διευθυντών και εννιά στελεχών για τους τομείς των αθλημάτων, προχώρησε χτες η πενταμελής τακτική σύνθεση του ΔΣ της Οργανωτικής Επιτροπής Ολυμπιακών Αγώνων «Αθήνα 2004 ΑΕ». Συγκεκριμένα, ο Π. Τσαρούχας επιλέχτηκε για τη θέση του διευθυντή Ντόπινγκ Κοντρόλ και ο Π. Κομνηνός για τη θέση του διευθυντήΠοδοσφαίρου.

Για τη στελέχωση των θέσεων σε αγωνιστικούς τομείς αθλημάτων επιλέχτηκαν οι: Π. Τσιάλας για τον υγρό στίβο, Γ. Σελινιωτάκης για την επιτραπέζια αντισφαίριση (πινγκ πονγκ), Π. Λοβέρδος για το μοντέρνο πένταθλο, Β. Δημητρόπουλος για το μπέιζμπολ, Ευθ. Μπίρης για την πάλη, Π. Τζιβανάκης για την τοξοβολία, Ουρ. Βρόντου για την πυγμαχία και Π. Νικηφορίδης για την ιστιοπλοΐα. Τέλος, για την ιστιοπλοΐα επιλέχτηκε για τη θέση του διευθυντή Αθλητικών Εγκαταστάσεων ο Ηλ. Καρώνης.

Στο μεταξύ, φαίνεται πως τα δημοσιεύματα σχετικά με τις πέντε απουσίες των μελών του ΔΣ από την προχθεσινή συνεδρίαση της ευρείας σύνθεσης της Οργανωτικής Επιτροπής, ενόχλησαν την ηγεσία της «Αθήνα 2004». Ετσι, χτες κύκλοι της εταιρίας διέρρεαν ότι τα δημοσιεύματα που μιλούσαν για «σκόπιμη απουσία» δεν ανταποκρίνονταν στην πραγματικότητα, πως οι απόντες δεν έλειψαν συντονισμένα και ότι είχαν αποδεχτεί προφορικά τις εισηγήσεις της προέδρου.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ